Tijdens de zomervakantie organiseert WV Ouderkerkerplas watersport­kampen voor beginners en gevorderden. Hier kan je gedurende 3 achtereenvolgende dagen zowel zeilen als windsurfen. Daarnaast worden er ook andere activiteiten in en rond de Ouderkerkerplas georganiseerd. Beginners leren gedurende 3 dagen de eerste beginselen van het windsurfen en zeilen. Gevorderden kunnen hun vaardigheden verbeteren en gelijk inzetten tijdens zeil- en windsurfwedstrijdjes.

Bij slechte weersomstandigheden zullen we zoveel mogelijk een alternatief programma volgens, maar bij extreem weer kan het voorkomen dat er een dag wordt geannuleerd.

Kosten:

leden € 130,-
niet leden € 195,- (dit is inclusief 1 jaar jeugdlidmaatschap WVOP)

Leeftijd/data: 

De kampdagen duren van 09.00 tot 17.00.
In tegenstelling tot wat eerder is gecommuniceerd zijn alle kampen toegankelijk voor jeugd van 8 t/m 15 jaar.

LeeftijdsgroepDatum
8 t/m 15 jaar18 t/m 20 juli
8 t/m 15 jaar21 t/m 23 juli
8 t/m 15 jaar – VOL22 t/m 24 augustus
8 t/m 15 jaar25 t/m 27 augustus

Inschrijven

Om deel te kunnen nemen aan de watersportkampen van WV Ouderkerkerplas, dien je lid van de vereniging te zijn. Voor alle informatie over het lidmaatschap ga je naar lid worden.

Hieronder tref je het formulier aan om je in te schrijven voor de watersportkampen. Hier kun je aangeven voor welke kamp je je wilt opgeven. De ervaring van afgelopen jaren leert dat de kampen snel “vol” zitten. Dit betekent dat we de groepen zullen samenstellen op basis van wie het eerst komt, die het eerste maalt.

 


Selecteer een geldig formulier