ROOSTER BARDIENST


BARDIENSTEN

Gedurende het zeil- en surfseizoen worden er ieder weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag bardiensten gedraaid door de leden. De diensten lopen op vrijdagavond van 18.00-22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 – 14.00 en van 14.00 – 18.00.

Binnenkort verschijnt hier het rooster van de bardiensten voor het seizoen 2018.

INSTRUCTIE VERANTWOORD ALCOHOL SCHENKEN-CERTIFICAAT

Om een bardienst te kunnen draaien moet je in het bezit zijn van een IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol schenken). Als vereniging zijn we daartoe verplicht en kunnen we ook op worden gecontroleerd en beboet. Mocht je deze nog niet hebben dan kan je gratis hieronder de test maken voor het behalen van dit certificaat. Dit kost je slechts 10 minuten en is voor iedereen goed te doen. Vele leden gingen je reeds voor!

Aan het begin wordt je gevraagd om het ‘e-mailadres barverantwoordelijke’ in te vullen. Vul hier het volgende emailadres in: bardienst@wvop.nl. Vul bij ‘naam barverantwoordelijke’  in Nicole van der Spek. Indien de instructie goed is afgerond, ontvang je direct een certificaat die ook automatisch naar dit emailadres wordt gestuurd. Een kopie van jouw certificaat wordt opgenomen in de barmap voor het geval er controle langskomt op de vereniging tijdens jouw bardienst. Bedankt voor je medewerking en succes met de test!

Haal hier jouw IVA-certificaat!