Watersportkampen 2018


 


Tijdens de zomervakantie organiseert WV Ouderkerkerplas watersport­kampen voor beginners en gevorderden. Hier kan je gedurende 3 achtereenvolgende dagen zowel zeilen als windsurfen. Daarnaast worden er ook andere activiteiten in en rond de Ouderkerkerplas georganiseerd. Beginners leren gedurende 3 dagen de eerste beginselen van het windsurfen en zeilen. Gevorderden kunnen hun vaardigheden verbeteren en gelijk inzetten tijdens zeil- en windsurfwedstrijdjes.

Bij slechte weersomstandigheden zullen we zoveel mogelijk een alternatief programma volgens, maar bij extreem weer kan het voorkomen dat er een dag wordt geannuleerd.

 


INSCHRIJVEN VOOR DE watersportkampen

Alle velden met een * moeten worden ingevuld. Alle inschrijvingen zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers (informatie over het aantal inschrijvingen hier wordt wekelijks bijgehouden), materiaal en instructeurs, verder informatie over de cursus en de doorgang van cursussen wordt uiterlijk 2 weken voor aanvang verstuurd aan het bij de inschrijving doorgegeven mailadres.


**Dit is slechts een voorkeur. Wij kunnen niet garanderen dat je ook daadwerkelijk bij genoemde personen komt.