Zeilen zonder beperkingen

WV Ouderkerkerplas biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om de unieke ervaring van zeilen te beleven. Samen plezier maken op het water staat voorop bij dit initiatief. Maar we stimuleren deelnemers met een beperking ook om hun mogelijkheden te ontdekken.

De één geeft het vasthouden van een helmstok of een lijn al het gevoel een aardige kapitein te zijn. Voor de ander kan dit het volledig zelfstandig zeilen in een van de speciale boten zijn. In beide gevallen vergroten de deelnemers hun gevoel van eigenwaarde. En dat weten ze zichtbaar (en hoorbaar) te waarderen

WVOP-LESSEN-gzeilen-IMG_5284


WVOP-LESSEN-Gzeilen-IMG_5285


WVOP-LESSEN-gzeilen-IMG_4350


WVOP-LESSEN-gzeilen-IMG_4352


Het zeilen voor mensen met een beperking is geschikt voor zowel de jeugd als volwassenen en voor mensen met een verstandelijke en lichamelijk beperking. Voor al deze groepen hebben we speciale boten en instructeurs en vrijwilligers, die je op weg helpen in het ontdekken van de vrijheid van zeilen.

Op de hieronder genoemde zondagen staan er vrijwilligers voor je klaar om je te helpen bij het in de boot komen, varen etc. Iedereen die een keertje wil meedoen is welkom, wel graag van tevoren een mailtje sturen naar info@wvop.nl.

Lesdagen voorjaar op zondag:    29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni & 3 juli

Lesdagen najaar op zondag:       28 aug, 4 sep, 11 sep, 18 sep, 25 sep &  2 okt

Lestijden:  van 10.00–14.00u (vrije inloop)

Lesgeld: € 15,- per keer
Tot slot willen we nog vermelden dat we intensief samenwerken met de stichting Sailability, die ons met hun ruime ervaring ondersteunen en op weg helpen. Mocht je zelf ook een steentje willen bijdrage, financieel of als vrijwilliger, stuur dan een mailtje naar info@wvop.nl.