Laser wedstrijdtraining han beverwijk


LeeftijdVanaf 16 jaar
Aantal trainingen5 trainingen + clubwedstrijden
NiveauGevorderde zeilers met ervaring in Laser
Trainingstijd[ZV1]  Maandag 18.30-23.00 uur
TrainingsgeldLeden € 130,-
Niet-leden  18 jaar en ouder € 235,- (inclusief volwassenlidmaatschap 2018)
Niet-leden t/m 17 jaar  € 205,- (inclusief jeugdlidmaatschap 2018)
Maximaal aantal trainingsgroep10 deelnemers
VerplichtMinimaal zwemdiploma A


Inhoud wedstrijdtraining

De Laser wedstrijdtraining is voor zeilers die ervaring hebben in de Laser zeilboot, en hun vaardigheden voor wedstrijdzeilen verder willen verbeteren. Voor de training kan gezeild worden in je eigen boot of een boot van de vereniging. De trainingen worden gegeven door Han Beverwijk, een professionele zeiltrainer en wedstrijdcoach. Het is geen lessenreeks die wordt afgesloten met een diploma, maar een trainingsreeks waarbij er wordt ingespeeld op de behoefte die er in de trainingsgroep leeft. De trainingen worden doorgaans afgesloten met een wedstrijd, en daarna wordt in het clubhuis uitgebreid stilgestaan bij de training en de vorderingen van de individuele zeiler middels videoanalyse. Aan het einde van de trainingsreeks kunnen de cursisten meedoen aan de clubwedstrijden op zondag 15 juli.

Doorgang van de training is onder voorbehoud van voldoende deelnemers, materiaal en trainers. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste training laten wij je via e-mail weten of de les doorgang vindt en ontvang je meer informatie over de training.

Inschrijven voor deze training? Vul dan het formulier in onder aan deze pagina. Heb je nog vragen over deze training? Mail dan naar lessen@wvop.nl.


TRAININGSdata laser wedstrijdtraining han beverwijk

DAG[Code] Trainingtraining 1training 2training 3training 4training 5Clubwedstrijden
Maandag[ZV1] 18.30-23.00 uur23 april14 mei4 juni11 juni18 juni15 juli

Terug naar overzicht lessen & trainingen


Formulier inschrijven Laser wedstrijdtraining Han Beverwijk

Start hieronder met het invullen van het formulier om je in te schrijven voor de Laser wedstrijdtraining Han Beverwijk. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Vraag eerst een lidmaatschap aan

Om deel te kunnen nemen aan de training dien je lid te zijn van WV Ouderkerkerplas. Klik op onderstaande knop om eerst lid te worden. Daarna kan je je hier inschrijven voor de training.

Inschrijven als lid


Selecteer training


Gegevens deelnemer


Zwemdiploma verplicht

In verband met de veiligheid is een zwemdiploma verplicht wanneer je wilt deelnemen aan de training. Helaas is het dus niet mogelijk voor jou om je op te geven voor de training. We hopen op je begrip hiervoor.


Machtiging

Het bedrag voor de training wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Ondertekening inschrijving training


Verzenden gegevens

Controleer of alle velden zijn ingevuld en klik dan op onderstaande knop om je gegevens te verzenden. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een ontvangstbevestiging via e-mail. Geen e-mail ontvangen? Dan is je inschrijving niet goed gegaan en adviseren we je om nogmaals in te schrijven.

Doorgang van de training is onder voorbehoud van voldoende deelnemers, materiaal en instructeurs. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste training laten wij je via e-mail weten of de les doorgang vindt en ontvang je meer informatie over de training.