Algemene wedstrijdtraining Optimist door Han Beverwijk


LeeftijdVan 8 t/m 15 jaar
Aantal trainingen3 trainingen
NiveauAlgemene Optimist-wedstrijdzeilers
Trainingstijd[ZJ10/C-S2] Woensdag 16.30-19.30 uur
KostenAlleen voor leden: € 90,-
Maximaal aantal trainingsgroep10 deelnemers
VerplichtMinimaal zwemdiploma A

Trainingsinhoud

  • De wedstrijdtraining is voor wedstrijdzeilers die al goed kunnen zeilen in een Optimist en meer vaardigheden voor wedstrijdzeilen willen leren.
  • Tijdens de training wordt gezeild in je eigen boot.
  • De trainingen worden gegeven door Han Beverwijk, een professionele zeiltrainer en wedstrijdcoach van Coach4Sailing en gespecialiseerd in eenmansboten. Hij heeft meer dan 6 jaar lang de OCN Kern- en Jeugdploeg getraind en is hoofdcoach van het FamedCoach4SailingTeam voor Optimist-zeilers.
  • De reeks trainingen wordt niet afgesloten met een diploma.
  • De trainingen gaan in principe door, tenzij anders wordt gemeld.
  • Uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste les laten wij je via e-mail weten of de  training doorgaat en ontvang je meer informatie over de les.

Inschrijven voor deze training? Vul dan het formulier in onder aan deze pagina. Heb je nog vragen over deze training? Mail dan naar lessen@wvop.nl.

Bekijk de website van Coach4Sailing op http://www.coach4sailing.nl.


TRAININGSdata algemene wedstrijdtraining Optimist han beverwijk

DAG[Code] Trainingtraining 1training 2training 3
Dinsdag[ZJ10/C-S2] 16.30-19.30 uur4 september11 september18 september

Terug naar overzicht lessen & trainingen

Formulier inschrijven algemene wedstrijdtraining Optimist door Han Beverwijk

Start hieronder met het invullen van het formulier om je in te schrijven voor algemene wedstrijdtraining Optimist door Han Beverwijk. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Vraag eerst een lidmaatschap aan

Om deel te kunnen nemen aan het wedstrijdteam dien je lid te zijn van WV Ouderkerkerplas. Klik op onderstaande knop om eerst lid te worden. Daarna kan je je hier inschrijven voor het wedstrijdteam.

Inschrijven als lid


Selecteer training wedstrijdteam


Gegevens deelnemer


Zwemdiploma verplicht

In verband met de veiligheid is een zwemdiploma verplicht wanneer je wilt deelnemen aan het wedstrijdteam. Helaas is het dus niet mogelijk voor jou om je op te geven voor het wedstrijdteam. We hopen op je begrip hiervoor.


Machtiging

Het bedrag voor deelname wedstrijdteam wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Ondertekening inschrijving deelname wedstrijdteam


Verzenden gegevens

Controleer of alle velden zijn ingevuld en klik dan op onderstaande knop om je gegevens te verzenden. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een ontvangstbevestiging via e-mail. Geen e-mail ontvangen? Check dan eerst je spam-box. Ook niet? Dan is je inschrijving niet goed gegaan en adviseren we je om nogmaals in te schrijven.