Cursus: Zeilen Laser 4.7 gevorderden


Leeftijd14 t/m 15 jaar
Aantal lessen6 lessen
NiveauZeilers met ervaring in Laser 4.7
CWO-referentieZB 1-mans 2
Lestijd[ZJ9-S2] Zondag 14.00-17.00 uur
LesgeldLeden € 114,-
Niet-leden € 166,50 inclusief lidmaatschap*
Maximaal aantal per lesgroep4 deelnemers
VerplichtMinimaal zwemdiploma A

Cursusinhoud

  • De Laser is een snelle éénpersoons zeilboot. Met het standaard zeil is de boot alleen geschikt voor personen vanaf een jaar of 16 maar met het kleinere 4.7 tuig is de boot ook geschikt voor wat jongere en lichtere zeilers.
  • De cursus bevat naast een herhaling van de basisvaardigheden ook manoeuvres zoals opkruisen en aankomen aan hogerwal. Al deze manoeuvres moeten uitgevoerd kunnen worden onder redelijke omstandigheden zoals niet te druk vaarwater en tot en met windkracht 4 Beaufort. En natuurlijk wordt de bijbehorende theorie behandeld.
  • De cursus bestaat uit 8 lessen en wordt gegeven door een ervaren instructeur.
  • De cursus wordt afgesloten met een CWO vorderingenstaat of erkend CWO-2 certificaat.
  • Of de cursus door kan gaan hangt af van voldoende deelnemers, materiaal en instructeurs.
  • Uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste les laten wij je via e-mail weten of de cursus doorgaat** en ontvang je meer informatie.

Inschrijven voor deze cursus? Vul dan het formulier in onder aan deze pagina. Heb je nog vragen over deze cursus? Mail dan naar lessen@wvop.nl.


cursusdata Zeilen Laser 4.7 gevorderden

LESDATA
LESDAG[Code] LESOPTIESles 1 les 2les 3les 4les 5les 6Inhaalles
Zondag[ZJ9-S2] 14.00-17.00 uur.1 september8 september15 september22 september29 september6 oktober13 oktober
Terug naar overzicht lessen & trainingen

*Alle deelnemers dienen lid te worden van de WV Ouderkerkerplas. In de prijs voor de lessen is de prijs voor lidmaatschaatschap tot het einde van het lopende seizoen opgenomen. Aan het einde van het seizoen wordt je benaderd of je je lidmaatschap wilt verlengen tot een vast lidmaatschap.
**De inschrijvingen worden op de website handmatig bijgewerkt. De getallen kunnen dus afwijken van het daadwerkelijk aantal inschrijvingen. Als plaatsing op de gewenste cursusdatum of -tijd niet meer mogelijk is, zullen wij contact opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.


Formulier inschrijven les Laser 4.7 gevorderden

Start hieronder met het invullen van het formulier om je in te schrijven voor de les Laser 4.7 gevorderden. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Vraag eerst een lidmaatschap aan

Om deel te kunnen nemen aan de lessen dien je lid te zijn van WV Ouderkerkerplas. Klik op onderstaande knop om eerst lid te worden. Daarna kan je je hier inschrijven voor de lessen.

Inschrijven als lid


Selecteer lestijd


Gegevens deelnemer


Zwemdiploma verplicht

In verband met de veiligheid is een zwemdiploma verplicht wanneer je wilt deelnemen aan een les. Helaas is het dus niet mogelijk voor jou om je op te geven voor een les. We hopen op je begrip hiervoor.


Machtiging

Het bedrag voor de les wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Ondertekening inschrijving les


Verzenden gegevens

Controleer of alle velden zijn ingevuld en klik dan op onderstaande knop om je gegevens te verzenden. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een ontvangstbevestiging via e-mail. Geen e-mail ontvangen? Dan is je inschrijving niet goed gegaan en adviseren we je om nogmaals in te schrijven. Of check of de mail in je Spam-box terecht is gekomen.

De lessen gaan in principe door, tenzij anders wordt gemeld.