Cursus: Zeilen Laser Pico (2-persoons) gevorderden


Leeftijd12 t/m 15 jaar
Aantal lessen6 lessen
NiveauZeilers met ervaring in Laser Pico
Lestijd[ZJ7-S2] Zondag 10.00-13.00 uur
LesgeldLeden € 114,-
Niet-leden € 166,50 inclusief lidmaatschap*
Maximaal aantal per lesgroep6 deelnemers (2 per boot)
VerplichtMinimaal zwemdiploma A

cursusinhoud

  • De Laser Pico is een spectaculaire zeilboot waar 2 kinderen in kunnen zeilen en is bedoeld voor kinderen tussen de 12 en 16 jaar die de beginselen van het zeilen zoals geleerd bij de cursus Laser Pico beginners grotendeels beheersen.
  • De cursus bevat naast een herhaling van de basisvaardigheden ook manoeuvres zoals opkruisen en aankomen aan hogerwal. Al deze manoeuvres moeten uitgevoerd kunnen worden onder redelijke omstandigheden zoals niet te druk vaarwater en tot en met windkracht 4 Beaufort. En natuurlijk wordt de bijbehorende theorie behandeld.
  • De cursus bestaat uit 8 lessen en wordt gegeven door een ervaren instructeur.
  • De cursus wordt afgesloten met een CWO vorderingenstaat of erkend CWO-2 certificaat.
  • Of de cursus door kan gaan hangt af van voldoende deelnemers, materiaal en instructeurs.
  • Uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste les laten wij je via e-mail weten of de les doorgaat** en ontvang je meer informatie over de les.

Inschrijven voor deze cursus? Vul dan het formulier in onder aan deze pagina. Heb je nog vragen over deze cursus? Mail dan naar lessen@wvop.nl.


Cursusdata LASER PICO GEVORDERDEN

LESDATA
LESDAG[Code] LESOPTIESles 1 les 2les 3les 4les 5les 6Inhaalles
Zondag[ZJ7-S2] 10.00-13.00 uur1 september8 september15 september22 september29 september6 oktober13 oktober
Terug naar overzicht lessen & trainingen

*Alle deelnemers dienen lid te worden van de WV Ouderkerkerplas. In de prijs voor de lessen is de prijs voor lidmaatschaatschap tot het einde van het lopende seizoen opgenomen. Aan het einde van het seizoen wordt je benaderd of je je lidmaatschap wilt verlengen tot een vast lidmaatschap.
**De inschrijvingen worden op de website handmatig bijgewerkt. De getallen kunnen dus afwijken van het daadwerkelijk aantal inschrijvingen. Als plaatsing op de gewenste cursusdatum of -tijd niet meer mogelijk is, zullen wij contact opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.