Laser instaptraining


LeeftijdVanaf 18 jaar
Aantal trainingen3 trainingen
NiveauVoor zeilers met enige ervaring
TrainingstijdDiverse opties:
[ZV2-S1] 
 Sessie 1: woensdag 18.30-21.30 uur | 12, 19 en 26 juni
TrainingsgeldLeden en niet-leden € 75,-
Maximaal aantal trainingsgroep6 deelnemers
VerplichtMinimaal zwemdiploma A


Inhoud instaptraining

Heb jij in het verleden zeilervaring opgedaan? In een Valk, Laser of andere zeilboot? Heb je wel weer zin om het op te pakken, alleen, samen met vrienden of vriendinnen of met je collega’s na het werk? Dan is de woensdagavond Laser instaptraining iets voor jou!

De Laser instaptraining is bedoeld om je snel met een serie van drie trainingsavonden weer als zeiler op weg te helpen en je ook kennis te laten maken met het Laserzeilen. Hierna kan je eventueel ook aansluiten bij de Laser wedstrijdgroepjes bij WV Ouderkerkerplas op de dinsdagavond (WLC) of de donderdagavond (iWLC). De trainingen zijn dus voor mensen die al enige zeilervaring hebben, maar zich nog niet helemaal vertrouwd voelen in een klein en snel open bootje als de Laser.

Voor de training kan gezeild worden in je eigen boot of een boot van de vereniging. Ook buiten de trainingen kan je als lid gebruik maken van de verenigingsboten. Ben je geen lid van de vereniging maar wil je na de drie trainingen nog wel blijven zeilen op de club en dan ook gebruik kunnen maken van de verenigingsboten, dan dien je alsnog lid te worden. De trainingen worden gegeven door onze eigen ervaren Laser zeilers binnen de vereniging. Het uiteindelijke doel van de lessen is om ervoor te zorgen dat je weer vol vertrouwen kunt zeilen en eventueel kan meedoen aan de WLC of iWLC.

Na de les is er uiteraard ook volop ruimte om samen met je zeilgenoten, vrienden, vriendinnen of collega’s aan de bar de avond gezellig af te sluiten.

De trainingen gaan in principe door, tenzij anders wordt gemeld

Inschrijven voor deze instaptraining? Vul dan het formulier in onder aan deze pagina. Heb je nog vragen over deze training? Mail dan naar lessen@wvop.nl.


trainingsdata LASER instraptraining

DATA
DAG[Code] TRAININGSOPTIEStraining 1training 2training 3
Woensdag[ZV2-S1] Sessie 1: 18.30-21.3012 juni19 juni26 juni

Terug naar overzicht lessen & trainingen

Formulier inschrijven Laser instaptraining

Start hieronder met het invullen van het formulier om je in te schrijven voor de Laser instaptraining. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Gegevens deelnemer


Zwemdiploma verplicht

In verband met de veiligheid is een zwemdiploma verplicht wanneer je wilt deelnemen aan de instaptraining. Helaas is het dus niet mogelijk voor jou om je op te geven voor de training. We hopen op je begrip hiervoor.


Machtiging

Het bedrag voor de instaptraining wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Machtiging

Ondergetekende machtigt hierbij WV Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel met het ABN AMRO-rekeningnummer NL74ABNA0409794740 om van zijn/haar hieronder genoemde rekening eenmalig een bedrag af te schrijven voor de hierboven aangegeven Laser instaptraining.


Ondertekening inschrijving instaptraining


Verzenden gegevens

Controleer of alle velden zijn ingevuld en klik dan op onderstaande knop om je gegevens te verzenden. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een ontvangstbevestiging via e-mail. Geen e-mail ontvangen? Dan is je inschrijving niet goed gegaan en adviseren we je om nogmaals in te schrijven. Of check of de mail in je Spam-box terecht is gekomen.

De trainingen gaan in principe door, tenzij anders wordt gemeld.