Laser wedstrijdtraining gevorderden han beverwijk


LeeftijdVanaf 16 jaar
Aantal trainingen5 trainingen
NiveauGevorderde Laser zeilers
Trainingstijd[ZV1-S2] Maandag 18.30-21.30 uur
TrainingsgeldLeden € 150,-
Niet-leden € 235,- inclusief lidmaatschap*
Maximaal aantal trainingsgroep10 deelnemers
VerplichtMinimaal zwemdiploma A

Inhoud laser wedstrijdtraining

  • De Laser-wedstrijdtraining is voor zeilers die ervaring hebben in de Laser 1 en hun vaardigheden voor wedstrijdzeilen verder willen verbeteren.
  • Tijdens de training kan gezeild worden in je eigen boot of een boot van de vereniging.
  • De trainingen worden gegeven door Han Beverwijk, een professionele zeiltrainer en wedstrijdcoach.
  • Het is geen lessenreeks die wordt afgesloten met een diploma, maar een trainingsreeks waarbij er wordt ingespeeld op de behoefte die er in de trainingsgroep leeft.
  • De trainingen worden doorgaans afgesloten met een wedstrijd en daarna wordt in het clubhuis uitgebreid stilgestaan bij de training en de vorderingen van de individuele zeiler met een videoanalyse.
  • De trainingen gaan in principe door, tenzij anders wordt gemeld.
  • Uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste les laten wij je via e-mail weten of de training doorgaat en ontvang je meer informatie over de les.

Inschrijven voor deze training? Vul dan het formulier in onder aan deze pagina. Heb je nog vragen over deze training? Mail dan naar lessen@wvop.nl.

 


TRAININGSdata laser wedstrijdtraining han beverwijk

DAG[Code] Trainingtraining 1
training 2
training 3
training 4
training 5
Maandag[ZV1-S2] 18.30-21.30 uur9 september16 september23 september30 september7 oktober

 

*Alle deelnemers dienen lid te worden van de WV Ouderkerkerplas. In de prijs voor de lessen is de prijs voor lidmaatschaatschap tot het einde van het lopende seizoen opgenomen. Aan het einde van het seizoen wordt je benaderd of je je lidmaatschap wilt verlengen tot een vast lidmaatschap.
**De inschrijvingen worden op de website handmatig bijgewerkt. De getallen kunnen dus afwijken van het daadwerkelijk aantal inschrijvingen. Als plaatsing op de gewenste cursusdatum of -tijd niet meer mogelijk is, zullen wij contact opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Terug naar overzicht lessen & trainingen

Formulier inschrijven Laser wedstrijdtraining Han Beverwijk

Start hieronder met het invullen van het formulier om je in te schrijven voor de Laser wedstrijdtraining Han Beverwijk. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Vraag eerst een lidmaatschap aan

Om deel te kunnen nemen aan de training dien je lid te zijn van WV Ouderkerkerplas. Klik op onderstaande knop om eerst lid te worden. Daarna kan je je hier inschrijven voor de training.

Inschrijven als lid


Selecteer training


Gegevens deelnemer


Zwemdiploma verplicht

In verband met de veiligheid is een zwemdiploma verplicht wanneer je wilt deelnemen aan de training. Helaas is het dus niet mogelijk voor jou om je op te geven voor de training. We hopen op je begrip hiervoor.


Machtiging

Het bedrag voor de training wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Ondertekening inschrijving training


Verzenden gegevens

Controleer of alle velden zijn ingevuld en klik dan op onderstaande knop om je gegevens te verzenden. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een ontvangstbevestiging via e-mail. Geen e-mail ontvangen? Dan is je inschrijving niet goed gegaan en adviseren we je om nogmaals in te schrijven. Of check of de mail in je Spam-box terecht is gekomen.

De trainingen gaan in principe door, tenzij anders wordt gemeld.