Cursus: surfen volwassenen


LeeftijdVanaf 18 jaar
Aantal lessen6 lessen
NiveauSurfers met en zonder ervaring
Lestijd[SV1-S2] Vrijdag 18.30-21.00 uur
[SV2-S2] Zaterdag 14.00-17.00 uur
LesgeldLeden € 114,-
Niet-leden € 199,- inclusief lidmaatschap*
Maximaal aantal per lesgroep4 deelnemers
VerplichtMinimaal zwemdiploma A

 


Cursusinhoud

De Surfen volwassenen les is voor beginnende surfers of voor surfers met enige ervaring. Tijdens deze cursus leer je de eerste beginselen van het windsurfen. Alle onderdelen komen voorbij waaronder: op- en aftuigen van de surfplank, vaarkoersen en een stuk theorie. De cursus wordt gegeven door een ervaren instructeur en je ontvangt na afloop een surfcertificaat.

Doorgang van de les is onder voorbehoud van voldoende deelnemers, materiaal en instructeurs. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste les laten wij je via e-mail weten of de les doorgang vindt en ontvang je meer informatie over de les.

Inschrijven voor deze cursus? Vul dan het formulier in onder aan deze pagina. Heb je nog vragen over deze Cursus? Mail dan naar lessen@wvop.nl.


Lesdata surfen volwassenen

LESDATA
LESDAG[Code] LESOPTIESles 1 les 2les 3les 4les 5les 6Inhaalles
Vrijdag[SV1-S2] 18.30-21.00 uur30 augustus6 september13 september20 september27 september4 oktober11 oktober
Zaterdag[SV2-S2] 14.00-17.00 uur31 augustus7 september14 september21 september28 september5 oktober12 oktober
Terug naar overzicht lessen & trainingen

*Alle deelnemers dienen lid te worden van de WV Ouderkerkerplas. In de prijs voor de lessen is de prijs voor lidmaatschaatschap tot het einde van het lopende seizoen opgenomen. Aan het einde van het seizoen wordt je benaderd of je je lidmaatschap wilt verlengen tot een vast lidmaatschap.
**De inschrijvingen worden op de website handmatig bijgewerkt. De getallen kunnen dus afwijken van het daadwerkelijk aantal inschrijvingen. Als plaatsing op de gewenste cursusdatum of -tijd niet meer mogelijk is, zullen wij contact opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.