Cursus: surfen JEugd & Volwassenen


LeeftijdVolwassenen vanaf 16 jaar

Jeugd vanaf 12 jaar

Aantal lessen6 lessen
NiveauSurfers met en zonder ervaring
Lestijd[SV1-S2] volwassenen, Zaterdag 10.00-13.00 uur

[SV2-S2] volwassenen, Zaterdag 14.00-17.00 uur

[SV3-S2] volwassenen, Donderdag 18.00-21.00

[SJ1-S2] jeugd, Zondag 10.00-13.00

LesgeldLeden € 114,-

Niet-leden € 211,75 inclusief volwassen lidmaatschap* of 169,13 inclusief jeugdlidmaatschap*

Maximaal aantal per lesgroepVolwassenen, 6 deelnemers met clubmateriaal tot en met 12 deelnemers met eigen materiaal.

Jeugd, 4 deelnemers

VerplichtMinimaal zwemdiploma A

 


Cursusinhoud Volwassenen

De Surfen volwassenen les voor is zowel voor beginnende surfers als voor surfers met al enige ervaring. Tijdens deze cursus leer je de eerste beginselen van het windsurfen. Alle onderdelen komen voorbij waaronder: op- en aftuigen van de surfplank, vaarkoersen en een stuk theorie. Daarnaast wordt met de meer gevorderde cursisten gewerkt aan vergroting van de eigen vaardigheden en de theoretische kennis. De cursus wordt gegeven door ervaren surfinstructeurs.

Wij hebben voor de lessen 6 surf-sets van de vereniging beschikbaar. Ben je in het bezit van eigen materiaal dan kun je je extra inschrijven (max 12 personen totaal per les). Voor een surfpak, surfschoenen en eventueel handschoenen dient zelf te worden gezorgd. Een zwemvest kan geleend worden van de vereniging.

Cursusinhoud jeugd

De Surfen jeugd les is voor beginnende surfers. Als je al een paar keer gesurft hebt en de basis echt goed wil leren, kun je natuurlijk ook meedoen. Tijdens deze cursus leer je de eerste beginselen van het windsurfen. Alle onderdelen komen voorbij waaronder: op- en aftuigen van de surfplank, vaarkoersen en een stuk theorie. Daarnaast wordt met de meer gevorderde cursisten gewerkt aan vergroting van de eigen vaardigheden en de theoretische kennis. De cursus wordt gegeven door ervaren surfinstructeurs.

Wij hebben voor de lessen 4 surf-sets van de vereniging beschikbaar. Voor een surfpak, surfschoenen en eventueel handschoenen dient zelf te worden gezorgd. Een zwemvest kan geleend worden van de vereniging.

Doorgang van de cursus is onder voorbehoud van voldoende deelnemers, materiaal en instructeurs. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste les laten wij je via e-mail weten of de les doorgang vindt en ontvang je meer informatie over de les.

Inschrijven voor een van deze cursussen? Vul dan het formulier in onder aan deze pagina. Heb je nog vragen, mail dan naar lessen@wvop.nl.


Lesdata surfen 

LESDAG[Code] LESOPTIESles 1 les 2les 3les 4les 5les 6
Donderdag[SV3-S2] 18.00-21.00 uur27 augustus3 september10 september17 september24 september1 oktober
Zaterdag[SV1-S2] 10.00-13.00 uur29 augustus5 september12 september19 september26 september3 oktober
Zaterdag[SV2-S2] 14.00-17.00 uur29 augustus5 september12 september19 september26 september3 oktober
Zondag JEUGD[SJ1-S1] 10.00-13.00 uur30 augustus6 september13 september20 september27 september4 oktober

 

inschrijvingen 

Dag & tijdAantal plaatsenStand clubmateriaalStand eigen materiaal
Donderdag 18.00-21.006 + 66 (VOL)2
Zaterdag 10.00-13.006 + 630
Zaterdag 14.00-17.006 + 600
Zondag 10.00-13.00 (jeugd)43

Laatst bijgewerkt op 21 augustus*

 

Terug naar overzicht lessen & trainingen

 

*Alle deelnemers dienen lid te worden van de WV Ouderkerkerplas. Het lidmaatschap loopt automatisch door tot wederopzegging.
**De inschrijvingen worden op de website handmatig bijgewerkt. De getallen kunnen dus afwijken van het daadwerkelijk aantal inschrijvingen. Als plaatsing op de gewenste cursusdatum of -tijd niet meer mogelijk is, zullen wij contact opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

 


Formulier inschrijven les Surfen volwassenen

Start hieronder met het invullen van het formulier om je in te schrijven voor de les surfen volwassenen. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Vraag eerst een lidmaatschap aan

Om deel te kunnen nemen aan de lessen dien je lid te zijn van WV Ouderkerkerplas. Klik op onderstaande knop om eerst lid te worden. Daarna kan je je hier inschrijven voor de lessen.

Inschrijven als lid


Selecteer les

Wil je tijdens de les gebruik maken van clubmateriaal of eigen materiaal?

Gegevens deelnemer


Zwemdiploma verplicht

In verband met de veiligheid is een zwemdiploma verplicht wanneer je wilt deelnemen aan een les. Helaas is het dus niet mogelijk voor jou om je op te geven voor een les. We hopen op je begrip hiervoor.


Machtiging

Het bedrag voor de les wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Ondertekening inschrijving les


Verzenden gegevens

Controleer of alle velden zijn ingevuld en klik dan op onderstaande knop om je gegevens te verzenden. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een ontvangstbevestiging via e-mail. Geen e-mail ontvangen? Dan is je inschrijving niet goed gegaan en adviseren we je om nogmaals in te schrijven. Of check of de mail in je Spam-box terecht is gekomen.

De lessen gaan in principe door, tenzij anders wordt gemeld.