Afsluiting toegangsweg ‘Aan de wind’ door Groengebied

Nieuwsbericht 6 december 2018 | Het Groengebied Amstelland heeft met ingang van vorige week het begin van de toegangsweg “Aan de Wind” ter hoogte van de Middenweg (zie foto’s onder) met rood-witte paaltjes afgesloten voor autoverkeer. Deze afsluiting geldt alleen tijdens de winterperiode.

Deze maatregel is door het Groengebied genomen omdat er in toenemende mate klachten zijn over overlast en vervuiling bij de parkeerplaatsen bij de rotonde en de duikoever als gevolg van auto’s die zich hier vooral in de avond/nacht ophouden.

Leden die in de wintermaanden met hun auto bij de vereniging willen komen, kunnen de paaltjes neerklappen met dezelfde sleutel die gebruikt wordt voor het neerklappen van het paaltje dat staat op het toegangspad naar de vereniging. Deze sleutel hangt in het sleutelkastje in de loods bij de zwemvesten met een drijfkurk bol eraan. LET OP: als je de paaltjes neerklapt, gelijk na het doorrijden weer omhoog klappen, zodat er geen andere auto’s door kunnen rijden (en ‘opgesloten’ raken als je weer vertrekt).

Het bestuur heeft begrip voor deze maatregel van het Groengebied, maar beseft dat dit voor de leden die met hun auto bij de vereniging moeten zijn extra hinder geeft. Wij hopen echter ook op jullie begrip hiervoor.