BARDIENSTEN


Om onze vereniging draaiende te houden kunnen wij niet zonder de inzet van onze leden. Vandaar dat in de voorwaarden voor een lidmaatschap is opgenomen dat alle leden jaarlijks een bijdrage dienen te leveren van minimaal tien uur aan de vereniging. Bijvoorbeeld door te helpen bij de klusweekeinden, terreinonderhoud, evenementen, commissies of een bardienst. Bij het aanvragen van je lidmaatschap heb jij, net als de andere leden, je voorkeur hierbij opgegeven.

Plan voor 26 mei zelf jouw bardienst….

Wil jij jouw bijdrage leveren in de vorm van een bardienst? Schrijf je dan via onderstaande link in voor één of meerdere bardiensten. Je kan een keuze maken uit de volgende bardiensten:

• Woensdag 18.00 – 22.00 uur
• Vrijdag 18.00- 22.00 uur
• Zaterdag 13.30-17.30 uur
• Zondag 9.30-13.30 uur en 13.30-17.30 uur

Tot 26 mei 2018 kunnen alle leden hier zelf hun bardienst reserveren op een datum die ze het beste schikt. Na 26 mei worden alle bardiensten die nog niet zijn gereserveerd door ons ingedeeld. Dit betreft dan de personen die nog geen reservering hebben gedaan en bij hun lidmaatschap wel hebben aangegeven met een bardienst een bijdrage te willen leveren aan de vereniging.

Plan hier jouw bardienst

….en haal je IVA-certificaat!

Om een bardienst te kunnen draaien moet je in het bezit zijn van een IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol schenken). Als vereniging zijn we daartoe verplicht en kunnen we hier ook op worden gecontroleerd en beboet. Mocht je deze nog niet hebben dan kan je gratis hieronder de test maken voor het behalen van dit certificaat. Dit kost je slechts 10 minuten en is voor iedereen goed te doen. Vele leden gingen je reeds voor. Tevens ook leerzaam voor leden met kinderen!

Aan het begin word je gevraagd om het ‘e-mailadres barverantwoordelijke’ in te vullen. Vul hier het volgende emailadres in: bardienst@wvop.nl. Vul bij ‘naam barverantwoordelijke’ in Nicole van der Spek. Indien de instructie goed is afgerond, ontvang je direct een certificaat die ook automatisch naar dit e-mailadres wordt gestuurd. Een kopie van jouw certificaat wordt opgenomen in de barmap voor het geval er controle langskomt op de vereniging tijdens jouw bardienst. Bedankt voor je medewerking en succes met de test!

Haal hier jouw IVA-certificaat