BARDIENSTEN


Om onze vereniging draaiende te houden kunnen wij niet zonder de inzet van onze leden. Vandaar dat in de voorwaarden voor een lidmaatschap is opgenomen dat alle leden jaarlijks een bijdrage dienen te leveren van minimaal tien uur aan de vereniging. Bijvoorbeeld door te helpen bij de klusweekeinden, terreinonderhoud, evenementen, commissies of een bardienst. Bij het aanvragen van je lidmaatschap heb jij, net als de andere leden, je voorkeur hierbij opgegeven.

Plan ZELF ZO SPOEDIG MOGELIJK JOUW BARDIENST. Dit kan tot en met vrijdag 6 september.

Wil jij jouw bijdrage leveren in de vorm van een bardienst? Schrijf je dan via onderstaande link in voor één of liefst meerdere bardiensten. Je kan een keuze maken uit de volgende bardiensten:

• Vrijdag 17.00- 20.00 uur
• Zondag 9.30-13.30 uur en 13.30-17.30 uur

Tot en met vrijdag 6 september 2019 kunnen alle leden hier zelf hun bardienst reserveren op een datum die ze het beste schikt. Na 6 september worden alle bardiensten die nog niet zijn gereserveerd door ons ingedeeld. Dit betreft dan de personen die nog geen reservering hebben gedaan en bij hun lidmaatschap wel hebben aangegeven met een bardienst een bijdrage te willen leveren aan de vereniging.

Als je jezelf hebt ingedeeld, of door ons bent ingedeeld, voor bardienst ontvang je een email ter bevestiging. Wij verwachten jou dan op de aangegeven datum en tijd op de vereniging. Word je onverhoopt ziek of is er een andere dringende reden waardoor je niet aan wezig kunt zijn, neem dan z.s.m. contact met ons op. Je vindt de contactgegevens in de email bevestiging. Wij zullen je dan, liefst in overleg, inplannen voor een nieuwe bardienst.

Plan hier jouw bardienst

….en haal je IVA-certificaat!

Om een bardienst te kunnen draaien moet je in het bezit zijn van een IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol schenken). Als vereniging zijn we daartoe verplicht en kunnen we hier ook op worden gecontroleerd en beboet. Mocht je deze nog niet hebben dan kan je gratis hieronder de test maken voor het behalen van dit certificaat. Dit kost je slechts 10 minuten en is voor iedereen goed te doen. Vele leden gingen je reeds voor. Tevens ook leerzaam voor leden met kinderen!

Aan het begin word je gevraagd om het ‘e-mailadres barverantwoordelijke’ in te vullen. Vul hier het volgende emailadres in: bardienst@wvop.nl. Vul bij ‘naam barverantwoordelijke’ in Nicole van der Spek. Indien de instructie goed is afgerond, ontvang je direct een certificaat die ook automatisch naar dit e-mailadres wordt gestuurd. Een kopie van jouw certificaat wordt opgenomen in de barmap voor het geval er controle langskomt op de vereniging tijdens jouw bardienst. Bedankt voor je medewerking en succes met de test!

Haal hier jouw IVA-certificaat