De WVOPstappers

 

Wil jij ook eens weten hoe leuk het is in een bootje op het water? Hoe werkt dat nu eigenlijk allemaal? Drijven, peddelen, sturen, zeilen. Jij wordt kapitein op je eigen schip!

Spelenderwijs de grondbeginselen van het zeilen leren op de Ouderkerkerplas, dat is wat we gaan doen bij de WVOPstappers. We gaan ons nog niet zo serieus bezig houden met het behalen van een diploma maar samen veel plezier maken op het water. De boot leren kennen, de basis leggen om goed te leren zeilen en vooral ontdekken hoe leuk het is, dat zijn de uitgangspunten van deze opstapcursus. Als je deze cursus hebt gedaan en je bent minimaal 8 jaar dan kun je doorstromen naar de Optimist niveau 1 cursus in het najaar of het volgend seizoen om wel te gaan beginnen aan het behalen van het eerste CWO diploma. Je kunt natuurlijk ook nog bij de WVOPstappers blijven. 

Kom je ook gezellig meedoen? De WVOPstappers is een cursus voor kinderen vanaf 7 jaar die minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A. 

De cursus wordt gegeven op de zaterdagmiddag van 14.00-16.30. We starten weer op 4 september. Zorg dat je erbij bent want vol = vol

Alle lessen worden gegeven in een serie van zes lessen. De kosten voor een serie bedragen €105,-. Dit is exclusief de kosten die je betaalt voor het lidmaatschap van de WV Ouderkerkerplas.

Voor je kunt inschrijven voor de lessen dien je lid te worden. Het lidmaatschap loopt door tot wederopzegging. Opzegging van het lidmaatschap dient te geschieden op uiterlijk 31 december van het lopende lidmaatschapsjaar.

De cursus gaat door onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen, instructeurs en materiaal. 

Zie ook onze annuleringsvoorwaarden.

Inschrijven voor de WVOPstappers kan weer vanaf zaterdag 10 juli.

Info & Inschrijven De WVOPstappers 

edd713d5-c343-4701-acb1-88630823efd1