Een warm welkom op 8 en 9 juni


Een Warm Welkom op 8 en 9 juni

Ook dit seizoen zijn we verheugd om weer een groot aantal nieuwe leden te mogen verwelkomen. Oudere en jongere watersportliefhebbers die enthousiast de wereld van WVOP instappen. Zeilen, surfen, spelen in en om het water; voor iedereen is er wel wat leuks te beleven!

Graag nodigen wij alle nieuwe leden en ouders van alle nieuwe jeugdleden uit op zaterdag 8 of zondag 9 juni om een uurtje meegenomen te worden in het reilen en zeilen van onze vereniging. Na koffie met appeltaart zullen 2 leden van het bestuur een uitgebreide rondleiding en uitleg verzorgen. Hoe werkt het, wat hebben we allemaal te bieden? Natuurlijk is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen en op een ongedwongen manier kennis te maken met andere (nieuwe) leden.Tevens is er tijdens deze sessie de mogelijkheid een toegangspas voor het terrein aan te vragen en overhandigd te krijgen.

Er zullen in het totaal 3 sessies worden georganiseerd:

Zaterdag 8 juni 201914.15 – 15.15 uur
Zondag 9 juni 201910.15 – 11.15 uur
Zondag 9 juni 201814.15 – 15.15 uur

Inschrijven voor de introductiebijeenkomsten kan door het formulier hieronder in te vullen.Formulier aanmelden introductiebijeenkomst nieuwe leden

Start hieronder met het invullen van het formulier om je in te schrijven voor een introductiebijeenkomst voor nieuwe leden. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Verzenden gegevens

Controleer of alle velden zijn ingevuld en klik dan op onderstaande knop om je gegevens te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging via e-mail.