Help ons WVOP talent Thijs samen met Tjed naar de Youth World Sailing Championships

Geplaatst op 28-04-2022  -  Categorie: Nieuws

img-9632

 

 

Hoi, wij zijn Tjed en Thijs.

Aan het eind van het afgelopen seizoen zijn wij overgestapt van de jeugdwedstrijdboot Optimist naar de tweemansboot de 29-er. In het najaar hebben we ons geselecteerd voor het Nationaal Trainings Team (NTT). We genieten met volle teugen en hebben ons ten doel gesteld deze selectie waar te maken! Ons streven is om ons te plaatsen voor de Youth World Sailing Championships op 10-15 juli as. in Scheveningen. Het lijkt ons prachtig om Nederland op onze jonge leeftijd te vertegenwoordigen op een WK in eigen land.

De kosten zijn hoog en helaas is er geen financiële ondersteuning vanuit NTT of Watersportverbond voor ons. Hierdoor moeten wij noodgedwongen een beroep doen op andere mensen die ons kunnen ondersteunen. Om ons doel te kunnen realiseren hebben we geld nodig en hopen dat jullie ons willen helpen met een bijdrage. Wij gaan dit geld gebruiken voor het vervangen van onze versleten zeilen en materialen, kosten voor buitenlandse trainingen/wedstijden en inschrijfgelden.

Mocht je meer willen weten, kijk dan op onze Instagram https://www.instagram.com/t_en_t_sailingteam_ned/ of neem contact met ons op.

Sponsoring kan via het Yvonne van Gennip Talent Fonds.
Interview met Thijs en Tjed op Allsports radio