Open dag en jeugdclinics

 

Voor kinderen vanaf 7 jaar, maar ook voor volwassenen zijn er vanaf eind mei weer zeillessen in verschillende boten en op verschillende niveaus op de Ouderkerkerplas. 

Op zondag 8 mei organiseert Watersportvereniging Ouderkerkerplas een open dag met clinics Optimist zeilen voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar. Tijdens deze open dag kunnen volwassenen ook kennismaken met de vereniging en is er de mogelijkheid om een rondje mee te zeilen in een valk of als je al ervaring hebt, een rondje te proberen in een Laser Pico of Laser Standaard.

Wil jij ook ervaren hoe leuk en cool zeilen is? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar één van de twee clinics Optimist zeilen op zondag 8 mei. Je kunt kiezen tussen de ochtend van 10:00 tot 12:00 of de middag van 13:00 tot 15:00. De kosten voor deelname aan de clinic bedragen €5,-.

Tijdens de twee uur durende Clinic krijg je basisuitleg over wat zeilen is. We gaan dan boten op- en aftuigen en samen plezier maken op het water. Zo kun je zelf ervaren hoe leuk het is. 

De kinderen worden tijdens de clinic begeleid door ervaren instructeurs. Bij (te) slecht weer bestaat de kans dat de clinic wordt afgeblazen. Dat proberen wij zo ver mogelijk van tevoren aangegeven

Heb je al zin gekregen om te komen zeilen? Schrijf je in via de onderstaande button.

inschrijven clinic

Je dient minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Deelname aan de Clinic kost €5,-.

De kosten kunnen enkel met pin ter plaatste worden voldaan. 

 

e0c28704-bc53-478c-a2ab-5be156cd99b7
clinics-1
clinics-2