Schrijf je nu zelf in voor de bardienst of walschipper voor 27 mei!

Nieuwsbericht 10 mei 2019 | Om onze vereniging draaiende te houden kunnen wij niet zonder de inzet van onze leden. Vandaar dat in de voorwaarden voor een lidmaatschap is opgenomen dat alle leden jaarlijks een bijdrage dienen te leveren van minimaal tien uur aan de vereniging. Bij het aanvragen van je lidmaatschap heb jij, net als de andere leden, aangegeven waaraan jij deze bijdrage wil leveren.

Wil jij jouw bijdrage leveren in de vorm van een bardienst? Dan kan je dit nu zelf tot 27 mei a.s. via onderstaande knop regelen op onze website. Met de bardienst planner kan je daar zelf een datum kiezen die jou het beste uitkomt. Wel zo handig!

Na 27 mei worden alle bardiensten die nog niet zijn gereserveerd door ons ingedeeld. Dit betreft dan de personen die nog geen reservering hebben gedaan en bij hun lidmaatschap wel hebben aangegeven met een bardienst een bijdrage te willen leveren aan de vereniging.

Plan hier jouw bardienst

 

Wil je jouw bijdrage leveren in de vorm van een dienst als walschipper? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar lessen@wvop.nl. De walschippers werken via een Whatsapp groep voor de snelle communicatie.

Schrijf je in als walschipper

 

Alvast bedankt voor je medewerking!