Zeilboot of surfplank stallen


Bij WV Ouderkerkerplas is het voor leden mogelijk om je zeilboot of surfplank te stallen, zodat je bij mooi weer snel met je boot of surfplank het water op kan. Met een toegangspas kan je het hele jaar door dagelijks tussen 8.00 en 23.00 uur zelfstandig het terrein op en in de loods om met je eigen zeilboot of surfplank het water op te gaan.

Alle boten worden buiten op het terrein geplaatst en krijgen een vaste ligplaats. Surfplanken worden in de loods gestald, waar je een eigen ruime afsluitbare surfkluis krijgt (afmetingen bxhxd 1,00 x 0,43 x 3,20 meter). Daarnaast is er in het clubgebouw een locker voor je zeil, zwaard, roer en andere losse spullen.

Boten en surfplanken kunnen pas gestald worden op het terrein nadat een aanvraag is ingediend en je een bevestiging hebt gekregen dat er een plek voor je beschikbaar is.

Ter identificatie dienen boten te zijn voorzien van een duidelijke bootnaam of naam eigenaar op de romp of achterspiegel.

De vereniging is niet aansprakelijk voor enige schade aan je boot of surfplank. Je dient ook zelf de boot of surfplank te verzekeren.

Een kopie van het Havenreglement kun je hier downloaden. Voor vragen over stallingsplekken mail naar beheer@wvop.nl.

alleen voor leden

Om een stallingsplek aan te vragen dien je lid te zijn. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan eerst in als lid via de volgende knop. Ben je al wel lid staat onder op de pagina het formulier voor het aanmelden.

Inschrijven als lid

 


TARIEVEN STALLING 2019
Als je een zeilboot of surfplank wil stallen gelden de volgende tarieven. Bij betaling van 5 jaar vooruit, geldt een korting van 5%. Het bedrag wordt jaarlijks automatisch afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.

Zomerstalling
Winterstalling
[WSOPT] Optimist
€ 77,-
€ 38,50
[WSLSR] Laser
€129,-
€ 64,50
[WSOZB] Overige zwaardboten op wal per 0,5 meter
€ 18,-
€ 9,-
[WSKBS] Kielboot aan steiger per 0,5 meter
€ 28,-
€ 14,-
[WSOKB] Overige kielboten op wal per 0,5 meter
(incl. wegtrailer)
€ 23,-
€ 11,50
[WSTRA] Wegtrailer (zonder boot)
€ 57,-
€ 28,50
[WSSKL] Surfkluis binnen (1,00 x 0,43 x 3,20 meter)
€ 111,-
€ 55,50

Formulier aanvragen stallingsplek

Start hieronder met het invullen van het formulier voor het aanvragen van een stallingsplek. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Gegevens lid


Vraag eerst een lidmaatschap aan

Om een stallingsplek aan te kunnen vragen dien je lid te zijn. Klik op onderstaande knop om eerst lid te worden.
 
Inschrijven als lid


Stallingsplek


Kenmerken boot


Kenmerken wegtrailer


Machtiging

Het bedrag voor de stallingsplek wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Ondertekening aanvraagformulier lidmaatschap


Verzenden aanvraagformulier

Controleer of alle velden zijn ingevuld en klik dan op onderstaande knop om je aanvraagformulier voor de stallingsplek te verzenden. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een ontvangstbevestiging via e-mail. Geen e-mail ontvangen? Dan is je aanvraag niet goed gegaan en adviseren we je om nogmaals het formulier in te vullen.

.

Boten en surfplanken kunnen pas gestald worden op het terrein nadat een aanvraag is ingediend en je een bevestiging hebt gekregen dat er een plek voor je beschikbaar is.