toegangspas


Leden kunnen een toegangspas voor het terrein aanvragen. Met deze pas kunnen zij dagelijks tussen 8.00 en 23.00 uur zelfstandig het terrein en het clubgebouw binnenkomen.

hoe werkt het?

Het toegangshek tot het terrein kan met de kaart automatisch geopend worden door deze voor het zwarte kastje te houden links van het hek. De entreedeur van het clubgebouw, beneden aan de voorkant van het clubgebouw, kan geopend worden door de pas voor het zwarte kastje te houden rechts van de deur.

 


tarief toegangspas 2020

De kosten voor een pas bedragen eenmalig € 40 waarvan € 25 borg die je weer terug krijgt na het inleveren van de pas. Het bedrag wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.

Alleen voor leden

Om een toegangspas aan te vragen dien je lid te zijn. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan eerst in als lid via de volgende knop.

Inschrijven als lid

Bij een gezinslidmaatschap kan men voor meerdere gezinsleden een pas aanvragen. Iedere pas komt op naam van een ander gezinslid die lid is, echter de passen zijn wel binnen het gezin uitwisselbaar. Leden die geen gezinslidmaatschap maar een jeugd- of volwassenlidmaatschap hebben, kunnen slechts één pas aanvragen per lidmaatschap. Deze pas dient altijd op de naam van het lid te staan (dus bij een jeugdlid niet op naam van een ouder, maar op naam van jeugdlid zelf).

pas defect?

Werkt je pas niet meer ? Stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@wvop.nl met je naam, adres, telefoonnummer en het pasnummer en vermeld wat het probleem is. Wij nemen dan contact met je op. Indien het defect is ontstaan door onzorgvuldig gebruik van de pas dient op eigen kosten een nieuwe pas te worden aangevraagd. Dit geld ook voor het geval je de pas kwijt bent geraakt.


Formulier aanvragen toegangspas

Start hieronder met het invullen van het formulier om één of meerdere toegangspassen aan te vragen. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Vraag eerst een lidmaatschap aan

Om een toegangspas aan te vragen dien je lid te zijn van WV Ouderkerkerplas. Klik op onderstaande knop om eerst lid te worden. Daarna kan je hier een toegangspas aanvragen.

Inschrijven als lid


Aantal toegangspassen


Gegevens pashouder

Hieronder de naam invullen van de pashouder, deze moet ook lid zijn. Dus bij een jeugdlid niet naam van ouder invoeren die zelf geen lid is, maar van het jeugdlid zelf.


Gegevens pashouder


Gegevens pashouder 1


Gegevens pashouder 2


Gegevens pashouder 3


Machtiging

Het bedrag voor het aanvragen van 1 pas bedraagt 40 euro (dit is inclusief 25 euro borg die je terug krijgt bij het inleveren van je pas). Dit bedrag wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Machtiging

Het bedrag voor het aanvragen van 1 pas bedraagt 40 euro (dit is inclusief 25 euro borg die je terug krijgt bij het inleveren van je pas). Dit bedrag wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Machtiging

Het bedrag voor het aanvragen van 2 passen bedraagt in totaal 80 euro (dit is inclusief 25 euro borg per pas die je terug krijgt bij het inleveren van je pas). Dit bedrag wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Machtiging

Het bedrag voor het aanvragen van 3 passen bedraagt in totaal 120 euro (dit is inclusief 25 euro borg per pas die je terug krijgt bij het inleveren van je pas). Dit bedrag wordt automatisch eenmalig afgeschreven van het rekeningnummer waarvoor je een machtiging hebt afgegeven toen je lid werd.


Ondertekening aanvraagformulier toegangspas


Verzenden aanvraagformulier

Controleer of alle velden zijn ingevuld en klik dan op onderstaande knop om je aanvraagformulier voor de toegangspas(sen) te verzenden. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een ontvangstbevestiging via e-mail. Geen e-mail ontvangen? Dan is je aanvraag niet goed gegaan en adviseren we je om nogmaals het formulier in te vullen.