Vele handen maakten licht werk op klusdag

Nieuwsbericht 24 oktober 2018 | Afgelopen zaterdag was het weer een geslaagde en gezellige klusdag. Heerlijk weer om even de handen uit de mouwen te steken en het terrein en clubgebouw weer ‘winterklaar’ te maken. Maar liefst 25 volwassenen en verschillende kinderen waren aanwezig om te helpen en om alles in een heel rap tempo klaar te krijgen.

Er is dan ook enorm veel gedaan: het gehele terrein opgeruimd, boten uit het water en op de bokken gezet, loods helemaal opgeruimd, alle zeilspullen gecontroleerd en eruit gehaald wat deze winter aangepakt moet worden en het clubhuis is weer helemaal schoon en opgeruimd. De lunch was tussendoor weer geweldig geregeld door Kris samen met Nicole, Barbara en Rens en door de vele handen waren we om 15.00 al klaar en kon aan een welverdiende einde klusdagborrel worden begonnen.

De volgende personen enorme dank voor het meehelpen: Kris, Ruurd, Edwin, Kiki, Wouter, Rob, Jan, Pieter-Jan, Remco, Renske, Barbara, Peter, Jan, Wim, Bart, Jurre, Sander, Nicole, Pieter, Menzo, Cor, Sophie, Martin, Jacoov. Top dat jullie er waren!