laser volwassenen


Voor volwassenen die graag in competitie- of wedstrijdverband in de Laser willen varen zijn er de volgende mogelijkheden.

Dinsdagavond WLC-competitie

Tijdens het zeilseizoen wordt iedere dinsdagavond gevaren voor de WVOP Lasercompetitie (WLC). Deze competitie is bestemd voor leden die enige ervaring hebben in wedstrijdzeilen met de Laser. Als lid kan je in je eigen Laser zeilboot varen of kosteloos gebruik maken van een van de zeven Laser verenigingsboten. De eerste start is om 19.00 uur.

Via de onderstaande knop is het reglement WVOP Lasercompetitie 2019 te downloaden.

Reglement WLC 2018

Voor meer informatie over de WVOP Lasercompetitie, neem contact op met Pieter van der Meer via 06-53208876 of pieter@pieni.nl.

Einduitslag WLC 2017
Einduitslag WLC 2018

DonderDAGAVOND IWLC-COMPETITIE

Tijdens het zeilseizoen wordt iedere donderdagavond gevaren voor de ‘informele’ WVOP Lasercompetitie (iWLC). Deze competitie is bestemd voor leden die nog geen ervaring hebben in wedstrijdzeilen met de Laser, maar wel in een Laser kunnen varen. Als lid kan je in je eigen Laser zeilboot varen of kosteloos gebruik maken van een van de zeven Laser verenigingsboten. De eerste start is om 19.00 uur.

Voor meer informatie over de WVOP Lasercompetitie, neem contact op met Martin van de Geer via 06-54732781 of martin@vandegeer.net.

Einduitslag iWLC 2017
Stand iWLC 2018

2-uur van de ouderkerkerkplas 

Traditiegetrouw vindt op de laatste vrijdag van het seizoen (rond 15 oktober) de 2-uur van de Ouderkerkerplas plaats. Een evenement voor all Laserzeilers van de vereniging. Zij varen in het donker een estafetterace in duo’s. Na afloop is er de traditionele gourmetteavond met de prijsuitreiking van de 2-uur van de Ouderkerkerplas en de Lasercompetities WLC en iWLC.]

Voor meer informatie over de 2-uur van de Ouderkerkerplas neem contact op met Martin van de Geer via 06-54732781 of martin@vandegeer.net.

Inschrijven voor de 2-uur van de Ouderkerkerplas 2019 Einduitslagen 2-uur 2018

Laser trainingen

Gedurende het zeilseizoen worden er naast de competities ook trainingen verzorgd voor Laser zeilers.