Club van 100


Vriendenclub

De ‘Club van 100’ is een echte vriendenclub. Echte vrienden van WV Ouderkerkerplas. Gezamenlijk geven we onze mooie vereniging jaarlijks een (financieel) steuntje in de rug. Op die manier helpen we de club in topconditie te houden en kunnen we met z’n allen volop genieten van ons unieke plekje aan de Ouderkerkerplas.

De Club van 100 staat open voor iedereen die de WV Ouderkerkerplas een warm hart toedraagt. Maar let op, er kunnen maar 100 vrienden lid zijn van de Club van 100, dus zorg dat je er op tijd bij bent om lid te worden!

Wat krijg je er voor terug als lid van de Club van 100?

Zoals het hoort bij een echte vriendschap, komt de liefde niet van een kant. Je krijgt voor je lidmaatschap van de Club van 100 een heleboel terug van de vereniging.

  • bij inschrijving ontvang je een fles prosecco om meteen op de vriendschap te kunnen proosten;
  • een persoonlijke uitnodiging en voorrang bij de aanmelding voor de belangrijkste events zoals clubwedstrijden, de kreeften avond, paella avond etc.;
  • een keer per jaar een borrel of thema-avond met je vrienden van de Club van 100;
  • inspraak over waar we onze (financiele) ondersteuning aan WV Ouderkerkerplas zullen besteden. Op die manier weet je precies waar het geld aan uitgegeven wordt;
  • vermelding van je naam op het ‘Club van 100’-bord in het clubhuis en op de website.

Word ook lid van de Club van 100!

Hart voor WV Ouderkerkerplas? Word ook lid van de Club van 100! Voor slechts € 50,- per jaar ga je een unieke vriendschap aan met de mooiste watersportvereniging in de regio. Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Na ontvangst van je e-mail ontvang je een bevestigingsmail en een coupon voor je fles prosecco.