Info Zeilen


Voor zowel jeugdigen en volwassenen als beginners en gevorderden, biedt WV Ouderkerkerplas vele zeilmogelijkheden. Hieronder een overzicht van al onze activiteiten en faciliteiten rond zeilen.

Zeillessen jeugd

Voor de jeugd zijn er in het voor- en najaar zeillessen in de volgende klassen: Optimist, Laser Pico en Laser 4.7. Klik hier voor meer info.

Zeillessen volwassenen

Voor volwassen zijn er in het voor- en najaar eveneens zeillessen in de volgende klassen: Laser Standaard/Radiaal, Valk/BM (zestienkwadraats). Klik hier voor meer info.

Zeilboten vereniging

Zowel jeugd als volwassenen die lid zijn kunnen onder bepaalde voorwaarden gedurende het seizoen gebruik maken van de aanwezige verenigingsboten in de volgende klassen: Optimist, Laser Pico, Laser 4.7/Radiaal/Standaard en Valk/BM. Klik hier voor de voorwaarden.

Clubkampioenschappen

Jaarlijks organiseert de vereniging aan het einde van het voorseizoen de clubkampioenschappen in verschillende klassen. Hieraan kunnen alle leden, zowel jeugd, volwassenen, beginners en gevorderden deelnemen. Klik hier voor meer info.

Laser competities

Voor de volwassen leden die het zeilen in de Laser Standaard of Radiaal beheersen, zijn er gedurende het seizoen een tweetal competities. De WV Ouderkerkerplas Laser Competitie (WLC) op de dinsdagavond en de Informele WV Ouderkerkerplas Laser Competitie (iWLC) op de donderdagavond. Klik hier voor meer info.

G-Zeilen

Voor mensen met een beperking is er de mogelijkheid om bij ons te komen zeilen. Onder begeleiding in een normale zeilboot of in een aangepaste zeilboot. Klik hier voor meer info.

Stalling eigen zeilboot

Voor leden die een eigen zeilboot hebben, bestaat er de mogelijkheid om deze te stallen op het terrein. Klik hier voor meer informatie.

Watersportkampen

Voor de jeugd organiseert WV Ouderkerkerplas in de zomervakantie watersportkampen. Hier komen naast zeilen de kinderen ook in aanraking met andere takken van watersport zoals surfen en suppen.
Klik hier voor meer informatie.

Lidmaatschap

Enthousiast geworden? Wil jij ook gaan zeilen bij WV Ouderkerkerplas? Word dan lid van onze vereniging! Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Optimisten op steiger
Groep laser 4.7 boten
Laser Pico
Kielboot