Zeillessen Volwassenen

JE KUNT JE WEER INSCHRIJVEN VOOR HET NAJAAR 2021! Lees gauw verder voor ons aanbod.

Altijd al willen zeilen in een zwaardboot maar is het er nooit van gekomen? Ben je aangestoken door het enthousiasme van jouw kind dat bij ons op les zit? Wil je straks samen met je kind kunnen zeilen? Pak dan nu je kans! Ook voor volwassenen organiseren wij dit seizoen weer zwaarboot cursussen op twee niveaus.

Alle lessen worden gegeven in een serie van zes lessen. De kosten voor een serie bedragen €126,-. Dit is exclusief de kosten die je betaalt voor het lidmaatschap van de WV Ouderkerkerplas. Voor je kunt inschrijven voor de lessen dien je lid te worden. Het lidmaatschap loopt door tot wederopzegging. Opzegging van het lidmaatschap dient te geschieden op uiterlijk 31 december van het lopende lidmaatschapsjaar.

Om bij ons lessen te kunnen volgen dien je minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. 

De cursussen gaan door onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen, instructeurs en materiaal. Zie voor meer informatie ook onze annuleringsvoorwaarden.

Voor vragen en overleg kun je mailen naar nessel.[antispam].@wvop.nl

Niveau 1

Heb je nog nooit zelf gezeild of nooit in een zwaardboot gezeild? Als beginnende (zwaardboot) zeiler begin je bij ons in een Laser Pico. Deze boot kan alleen of met zijn tweeën gevaren worden. In onze volwssenenles zeil je de Pico alleen. Het is een gemakkelijke boot om de beginselen van het (zwaardboot) zeilen onder de knie te krijgen.

Wil je meer weten over de inhoud van de lessen op Niveau 1 of je gelijk inschrijven? Klik dan hier.

Niveau 2

Ben je al een gevorderde zeiler en heb je (enige) ervaring in een zwaarboot en wil je jouw eigen vaardigheden aanscherpen en nieuwe dingen leren? Dan kun je bij ons in Niveau 2 terecht.

In Niveau 2 vaar je in de Laser Standaard. Afhankelijk van jouw lengte/gewicht en de weersomstandigheden wordt er een keuze gemaakt tussen het standaardzeil en het wat kleinere 4.7 zeil. 

Wil je meer weten over de inhoud van de lessen op Niveau 2 of je gelijk inschrijven? Klik dan hier.

img-1373