Zeillessen volwassenen

Altijd al willen zeilen, maar het is er nooit van gekomen? Ben je aangestoken door het enthousiasme van jouw kind dat bij ons op les zit en wil je straks samen met je kind kunnen zeilen? Pak dan nu je kans! Dit jaar organiseren we weer een lessenserie voor beginnende zeilers in de valk. Binnenkort worden de data en mogelijkheid tot inschrijving gepubliceerd.

Kielboot beginners

Voor volwassenen organiseren wij dit najaar een korte cursus van drie lessen kielboot voor beginners in onze Valk. De lessen worden gegeven in een serie van drie lessen op zondagochtend door een enthousiast lid met veel zeilervaring in de Valk. Je vaart samen met de andere deelnemers en de instructeur in de valk. Er is plaats voor maximaal drie deelnemers.

De kosten voor de serie van drie lessen bedragen €70,-. 

valk-volwassene

DATA

3 lessen zondagochtend van 10-13 uur. 

1e les

 17 september 2023

10-13 uur

2e les

 24 september 2023 

10-13 uur

3e les

 8 oktober 

10-13 uur

 

Enthousiast geworden? Schrijf je dan gauw in voor de serie door op de eerste datum  hier onderaan deze pagina te klikken.lidmaatschap WVOP

De kosten voor de lessen zijn exclusief de kosten die je betaalt voor het lidmaatschap van de WV Ouderkerkerplas en de eventuele inschrijfkosten. Voordat je je kunt inschrijven voor de lessen dien je lid te worden. Wanneer je vanaf 1 juli lid wordt, betaal je de helft van de kosten voor een lidmaatschap. Het lidmaatschap loopt door tot wederopzegging. Opzegging van het lidmaatschap dient te geschieden op uiterlijk 31 december van het lopende lidmaatschapsjaar via eitartsinimdanedel.[antispam].@wvop.nl.

Om bij ons lessen te kunnen volgen dien je minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. 

De cursus gaat door onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen, instructeurs en materiaal. Is de groep vol, dan kun je je inschrijven op de wachtlijst en doen we ons uiterste best om je toch een plekje te kunnen geven. We nemen dan z.s.m. contact met je op. 

Zie voor meer informatie ook onze annuleringsvoorwaarden.

Voor vragen en overleg kun je mailen naar nessel.[antispam].@wvop.nl

 

Klik op de lesserie om je in te schrijven.

2024 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria