Wedstrijdzeilen Laser


Voor volwassenen die graag in competitie- of wedstrijdverband in de Laser willen varen zijn er de volgende mogelijkheden.

Dinsdagavond WLC-competitie

Tijdens het zeilseizoen wordt iedere dinsdagavond gevaren voor de WVOP Lasercompetitie (WLC). Deze competitie is bestemd voor leden die enige ervaring hebben in wedstrijdzeilen met de Laser. Als lid kan je in je eigen Laser zeilboot varen of kosteloos gebruik maken van een van de zeven Laser verenigingsboten. De eerste start is om 19.00 uur.

Via de onderstaande knop is het reglement WVOP Lasercompetitie 2019 te downloaden.

Regelement WLC

Einduitslag WLC 2017

Einduitslag WLC 2018

lasersopkant

Donderdagavond IWLC-competitie

Tijdens het zeilseizoen wordt iedere donderdagavond gevaren voor de ‘informele’ WVOP Lasercompetitie (iWLC). Deze competitie is bestemd voor leden die nog geen ervaring hebben in wedstrijdzeilen met de Laser, maar wel in een Laser kunnen varen. Als lid kan je in je eigen Laser zeilboot varen of kosteloos gebruik maken van een van de zeven Laser verenigingsboten. De eerste start is om 19.00 uur.

Voor meer informatie over de WVOP Lasercompetitie, neem contact op met Martin van de Geer via 06-54732781 of nitram.[antispam].@vandegeer.net.

Einduitslag IWLC 2017

Einduitslag IWLC 2018

Laser trainingen

Gedurende het zeilseizoen worden er naast de competities ook trainingen verzorgd voor Laser zeilers. Klik hier voor meer informatie.