Lid worden


Met het lidmaatschap van WV Ouderkerkerplas maak je deel uit van een sportieve, gezellige en eigentijdse vereniging voor zeilen & surfen op een verrassend mooie locatie in Ouderkerk aan de Amstel. Als lid kan je deelnemen aan de vele activiteiten, zoals zeil- en surflessen, watersportkampen en zeilen en surfen in wedstrijdverband en recreatief.

In ons unieke concept kunnen leden gebruik maken van zeilboten en surfplanken van de vereniging maar ook hun eigen materiaal stallen. Naast het sportieve karakter heeft de vereniging ook een sociale functie. Als lid zal je dan ook snel nieuwe mensen ontmoeten en vrienden en vriendinnen maken. Welkom bij WV Ouderkerkerplas!

Het clubhuis

Keuze uit drie soorten lidmaatschappen

Soort lidmaatschap

Tarief 2024

Toelichting

Jeugdlidmaatschap € 60,- Tot en met 17 jaar, inclusief afdracht watersportverbond
Volwassenlidmaatschap € 106,- 18 jaar en ouder, inclusief afdracht watersportverbond
Gezinslidmaatschap € 251,- Alle gezinsleden zijn lid, inclusief afdracht watersportverbond
Inschrijfgeld € 25,- Eenmalig bij begin lidmaatschap

 

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december van het jaar. Indien je lid wordt gedurende het jaar, of je lidmaatschap gedurende het jaar opzegt, vindt er geen restitutie plaats. Lidmaatschappen worden jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het opzeggen van je lidmaatschap voor het nieuwe jaar dien je uiterlijk 31 december door te geven per e-mail naar eitartsinimdanedel.[antispam].@wvop.nl.


Lid worden Jeugd/Volwassen

Ga hier naar het jeugd of volwassen lid formulier.

Lid worden Gezinslidmaatschap

Ga hier naar het gezinslidmaatschap formulier.