Sponsoring


WV Ouderkerkerplas ´vaart wel´ bij sponsoren die de vereniging financieel of in natura ondersteunen. Hiermee kan de vereniging investeren in bijvoorbeeld de verenigingsvloot of onderhoud aan het clubhuis en het terrein. Sponsoren helpen hiermee om de vereniging in topconditie te houden waardoor we met zijn allen volop kunnen genieten van ons unieke plekje aan de Ouderkerkerplas.

Sponsoring door bedrijven

Vanaf € 300,- per jaar kunnen bedrijven al sponsor worden van WV Ouderkerkerplas. In ruil hiervoor krijg je als sponsor het volgende terug:

  • Het logo van de sponsor op de homepage en sponsorpagina van de website van de vereniging;
  • Een korte vermelding over de sponsor in nieuwsbrief op te nemen bij start sponsoring;
  • Het logo van de sponsor standaard in de digitale nieuwsbrief;
  • Het logo van de sponsor op beide zijden van één verenigingsboot;
  • Het logo van de sponsor op het sponsorbord in het clubgebouw;
  • Jaarlijkse uitnodiging voor twee personen voor de sponsorenborrel.

Sponsoring door bedrijven kan ook in de vorm van een eenmalige financiële bijdrage, of in natura door het leveren van diensten of goederen (zowel eenmalig als stuctureel). Ook kunnen bedrijven al vanaf € 50,- per jaar de club sponsoren door lid te worden van de CLUB VAN 100. Voor meer informatie over de CLUB VAN 100 klik hier.

Sponsoring door personen

Voor personen (zowel leden als niet-leden) die de vereniging een warm hart toedragen en een extra financiële bijdrage willen leveren, is er ook de mogelijkheid om lid te worden van de ‘CLUB VAN 100’. Dit kan al vanaf een bedrag van € 50,- per jaar. Voor meer informatie over de CLUB VAN 100 klik hier.

Informatie over sponsoring

Ook interesse om sponsor te worden van WV Ouderkerkerplas? Neem dan voor meer informatie contact op met Bart de Zwart (sponsorcommissie) via gnirosnops.[antispam].@wvop.nl of 06 – 23 562 572.

sponsorenbanner