Wedstijdtraining Laser Volwassenen

 

Ook dit seizoen organiseren wij weer wedstrijdtrainingen in de Laser. Enthousiaste Laserzeilers vanaf 16 jaar kunnen zich inschrijven voor een serie van zes trainingen. De trainingen zullen dit seizoen gegeven worden door onze eigen zeilcrack: Jeske Kisters.

Jeske heeft zelf veel wedstrijdervaring op het hoogste niveau en daarnaast ook ruime ervaring in het geven van trainingen. Naast haar drukke studie vindt ze het ontzettend leuk om te helpen het Laserzeilen op de WVOP naar een hoger plan te brengen.

  • Data: 3 mei, 10 mei, 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni
  • Om 18.30u is iedereen opgetuigd en aangekleed, klaar om het water op te gaan. De training, inclusief nabespreking, duurt tot ongeveer 22.30u.
  • We hebben maximaal 6 club boten beschikbaar voor leden die niet in het bezit zijn van een eigen boot. Wil je tijdens de trainingen gebruik maken van een clubboot, vul dan het juiste inschrijfformulier in, anders val je wellicht buiten de boot.
  • De kosten voor de serie van 6 trainingen bedragen €150,-
  • Bij inschrijving vragen we je aan te geven welke drie elementen jij graag zou willen zien in het programma. Daarmee kan Jeske dan een passend programma met de juiste opbouw maken.

 

 Wil je ook deelnemen aan deze trainingen en ben je nog geen lid? Geen probleem, Je kunt lid worden op het inschrijfformulier. Het lidmaatschap geldt voor het hele seizoen en wordt automatisch verlengd tot wederopzegging. Opzeggingen dienen te geschieden vóór 1 januari van het nieuwe lidmaatschapsjaar.

 

Inschrijven, gebruik eigen boot   Inschrijven, gebruik verenigingsboot

img-1369