Wedstijdtraining Laser Volwassenen

WVOP Wedstrijdzeiltraining

Over niet al te lange tijdje mogen we weer de plas op!
Om het zeilseizoen goed te beginnen hebben we een aantal wedstrijdtrijdtrainingen georganiseerd die worden gegeven door Jeske Kisters (team NL).
Centraal staat plezier maken op het water door beter wedstrijd te zeilen in een Laser.
Hieronder lees je voor wie, door wie, waarover, wanneer en wat kost het?

 
img-1369
img-1373
img-1370

Voor wie?

Enthousiaste Laserzeilers vanaf 16 jaar en lid van WVOP kunnen zich inschrijven voor deze serie van 5 trainingen. Ben je een Laserzeiler die meedoet met de dinasdagavond wedstrijden en denkt: “dit kan beter, maar hoe dan?”, schrijf je dan vooral in. Deze training is ook voor de laserzeilers die wel willen aanhaken, maar nog wat vaardigheden willen leren om zelfverzekerd mee te kunnen doen met de dindsdagavond of andere clubwedstrijden. Grijp dan nu je kans!

 

Door wie?

Jeske Kisters (Team NL 49-er) geeft de wedstrijdtrainingen op het water. Ze heeft deze training ook al in 2021 gegeven en ze wist daarbij telkens weer een hele prettige sfeer te creëren waar ruimte is voor inviduele vragen en leerdoelen. Kortom: een toptrainer!

De voorbereidende training (boot in orde maken, intro wedstrijdregels) zal gegeven worden door een aantal WVOP- leden.

 

Waarover?

  • Praktijkkennis(opdoen),
  • Praktijkinzicht (verkrijgen),
  • Praktijkvaardigheden (aanlerenen/ of verbeteren)

De algemene onderwerpen zijn: je boot goed optuigen, zeiltrim, roll-tack, boeironden, gijpen, tactiek, (wind)strategie, wedstrijdregels

Persoonlijke leerdoelen (die kun je van tevoren aangeven)

 

Wanneer?

De eerste training op de wal (boot optuigen en basis wedstrijdregels) op 19/4, aanvang 18:00.

De trainingen op het water zijn gepland op woensdagavonden 26/4, 3/5, 24/5 en 7/6. Bij deze trainingen is iedereen om 18.00u opgetuigd en aangekleed, klaar om het water op te gaan. De training, inclusief nabespreking, duurt tot ongeveer 22.00u.

Lesdata

les 1 wal les 2 les 3 les 4 les 5
19 april 26 april 3 mei 24 mei 7 juni

 

 

Wat kost het?

De trainingreeks kost €120.-
Op deze trainingserie zijn de annuleringskosten van toepassing.

 

Hoe kan ik me inschrijven?

We hebben maximaal 6 club boten beschikbaar voor leden die niet in het bezit zijn van een eigen boot. Gebruik hiervoor het andere inschrijfformulier.

Of de training door kan gaan, hangt af van voldoende deelnemers, materiaal en instructeurs

Uiterlijk één week voor aanvang van de eerste les laten wij je via e-mail weten of de cursus doorgaat en ontvang je meer informatie.

Inschrijven voor deze training? Klik hieronder op de button voor het juiste inschrijfformulier. Heb je nog vragen over deze training? Mail dan naar nessel.[antispam].@wvop.nl.

Wil je ook deelnemen aan deze trainingen en ben je nog geen lid? Geen probleem, Je kunt lid worden op het inschrijfformulier. Het lidmaatschap geldt voor het hele seizoen en wordt automatisch verlengd tot wederopzegging. Opzeggingen dienen te geschieden vóór 1 januari van het nieuwe lidmaatschapsjaar.

 

Inschrijven, gebruik eigen boot Inschrijven, gebruik verenigingsboot