Wedstijdtraining Laser Volwassenen

WVOP Wedstrijdzeiltraining

Over niet al te lange tijdje mogen we weer de plas op!

Wil je dit zeilseizoen je skills verbeteren en leren wat je kunt doen om een betere positie te varen binnen het wedstrijdveld of met een paar lessen genoeg zelfvertrouwen opdoen om eens een wedstrijd op de dinsdagavond mee te varen, dan is deze wedstrijdzeiltraining iets voor jou. Dit voorseizoen worden er lessen gegeven door Menzo Meijer op drie woensdagavonden startend op 19 juni. 

Centraal staat plezier maken op het water door beter wedstrijd te zeilen in een Laser.

Hieronder lees je voor wie, door wie, waarover, wanneer en wat kost het? 
img-1369
img-1373
img-1370

Voor wie?

Enthousiaste Laserzeilers vanaf 16 jaar en lid van WVOP kunnen zich inschrijven voor deze serie van drie trainingen. Ben je een Laserzeiler die meedoet met de dinsdagavond wedstrijden en denkt: “dit kan beter, maar hoe dan?”, schrijf je dan vooral in. Deze training is ook voor de laserzeilers die wel willen aanhaken, maar nog wat vaardigheden willen leren om zelfverzekerd mee te kunnen doen met de dinsdagavond of andere clubwedstrijden. Grijp dan nu je kans!

 

Door wie?

De trainer Menzo vaart al jaren mee in de Lasercompetitie iedere dinsdagavond en is dan voorin het veld te vinden. Deze professionele amateurzeiler heeft enorm veel kennis en expertise om je de verschillende vaardigheden en inzichten voor het wedstrijdzeilen aan te leren. 


Waarover?

  • Praktijkkennis(opdoen),
  • Praktijkinzicht (verkrijgen),
  • Praktijkvaardigheden (aanlerenen/ of verbeteren)

De algemene onderwerpen zijn: je boot goed optuigen, zeiltrim, roll-tack, boeironden, gijpen, tactiek, (wind)strategie, wedstrijdregels

Persoonlijke leerdoelen (die kun je van tevoren aangeven)

 

Wanneer?

De drie trainingen op het water zijn gepland op woensdagavonden 19/6, 26/6 en 3/7. Bij deze trainingen is iedereen om 18.30u opgetuigd en aangekleed, klaar om het water op te gaan. De training, inclusief nabespreking, duurt tot ongeveer 21.30u.

Lesdata

les 1 les 2 les 3
19 juni 2024 26 juni 2024 3 juli 2024

  

Wat kost het?

De trainingreeks kost €75.-
Op deze trainingserie zijn de annuleringskosten van toepassing.

 

Hoe kan ik me inschrijven?

We hebben maximaal 5 clubboten beschikbaar voor leden die niet in het bezit zijn van een eigen boot. Gebruik hiervoor het andere inschrijfformulier.

Of de training door kan gaan, hangt af van voldoende deelnemers, materiaal en instructeurs

Uiterlijk één week voor aanvang van de eerste les laten wij je via e-mail weten of de cursus doorgaat en ontvang je meer informatie.

Inschrijven voor deze training? Dat kan vanaf 15 april 9:00 uur. Klik hieronder op de button voor het juiste inschrijfformulier. Heb je nog vragen over deze training? Mail dan naar nessel.[antispam].@wvop.nl.

Wil je ook deelnemen aan deze trainingen en ben je nog geen lid? Geen probleem, Je kunt lid worden op het inschrijfformulier. Het lidmaatschap geldt voor het hele seizoen en wordt automatisch verlengd tot wederopzegging. Opzeggingen dienen te geschieden vóór 1 januari van het nieuwe lidmaatschapsjaar.

 

Inschrijven, gebruik eigen boot Inschrijven, gebruik verenigingsboot