Lesgeven

WVOP instructeurs opleiding

Lijkt het jou leuk om bij de WVOP zeil- of surfles te geven? 

Bij de WVOP hebben we altijd een enthousiast team van instructeurs om de kinderen les te geven. Die zijn dat niet zomaar geworden, maar die hebben een opleiding gehad bij de WVOP. Dat heeft afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen, met een bekwaam en enthousiast team dat de lessen en de zomerkampen ieder jaar weer verzorgd. Dat is super natuurlijk, want enthousiaste jonge mensen maken dat er enthousiaste cursisten zijn!  En daar mogen we best trots op zijn! 
Wil je ook deel uitmaken van ons gezellige instructeursteam en zou je het leuk vinden om les te komen geven? Je kunt starten als je minimaal 15 jaar bent, een zeilniveau hebt vergelijkbaar met CWO 2 Zwaardboot (volwassenen) of CWO 3 Jeugdzeilen, en natuurlijk dat je enthousiast bent. In de opleiding leer je hoe je een zeilles geeft en je gaat veel oefenen met het leren omgaan met de motorboot, ook in moeilijke situaties zoals een bootje uit het riet halen. Lol maken samen hoort daar natuurlijk bij! 

Opleiding zeilinstructeur WVOP

Om instructeur te worden gelden de volgende voorwaarden:

  • je bent enthousiast en geduldig met kinderen

  • je bent minimaal 15 jaar oud

  • je hebt ruime zeilervaring (vlg CWO 2 volwassenen of hoger)

  • je volgt alle onderdelen van de instructeursopleiding 

  • je bent voor de WVOP beschikbaar in voor- en naseizoen om lessen te geven en/of in de zomervakantie bij een van de watersportkampen.

Heb je vragen? Mail naar lnesse.[antispam].@wvop.nl