Algemene ledenvergadering 23 februari

Geplaatst op 19-02-2021  -  Categorie: Algemeen

Net als vorig jaar hopen wij dat dit bericht iedereen in goede gezondheid bereikt. Het Covid-19 virus heeft meer impact op ons allen dan we ooit hadden kunnen vermoeden vorig jaar. We hebben op dit moment nog steeds te maken met een lockdown en zelfs een avondklok. De komende tijd zijn wij helaas dan ook nog gehouden aan de beperkingen die ons als vereniging zijn opgelegd. Daarom zal onze Algemene Ledenvergadering ook dit jaar digitaal plaatsvinden.
Hierbij nodigen wij alle leden uit om deel te nemen aan de digitale Algemene Ledenvergadering op dinsdag 23 februari om 19.30.
Deelnemen via de computer of laptop kan via de volgende link:

Deelnemen aan ALV

Mocht de link niet werken, gebruik dan onderstaande link of kopieer deze in de browser

https://primetime.bluejeans.com/a2m/live-event/cqzfcvjr

 

We vragen je om ongeveer 10 minuten van te voren al in de vergadering aanwezig te zijn. Wij raden daarom iedereen aan om ruim voor de vergadering begint de link te testen, zodat iedereen daadwerkelijk op tijd aanwezig is en we om 19.30u van start kunnen gaan.
Maandagavond zullen wij nogmaals de links verzenden, inclusief de links die gebruikt kunnen worden voor mobiele apparaten.

 

Onderaan deze mail zijn de links naar de Agenda en de Notulen van de Algemene Ledenvergadering 2020 bijgevoegd.
Tenslotte willen wij iedereen er op wijzen dat de Algemene Ledenvergadering zal worden opgenomen voor interne doeleinden.
Wij hopen op ieders aanwezigheid.

Met hartelijke groet,
Het Bestuur.

 

Bijlagen:

  1. Agenda
  2. Notulen 2020