Algemene Ledenvergadering van 18 maart 2020 verdaagd

Geplaatst op 12-03-2020  -  Categorie: Clubactiviteiten

Het volgende bericht ten aanzien van de Algemene Ledenvergadering op 18 maart 2020 is vanavond aan de leden verzonden.

Beste leden,

De gezondheid en veiligheid van onze leden heeft altijd topprioriteit.

Met het snel toenemende aantal gevallen van het Coronavirus wereldwijd, neemt ook de bezorgdheid in Nederland toe. Vanmiddag zijn er een aantal maatregelen afgekondigd door het Parlement, zoals het afgelasten van grote evenementen en bijeenkomsten. De sportbonden, waaronder ook het KNWV roepen op om wedstrijden, trainingen en andere georganiseerde bijeenkomsten in maart niet door te laten gaan.

Voor wie geinteresseerd is, staat vanaf vandaag een speciaal dossier over het Coronavirus op de website van het KNWV. In het dossier “Coronavirus en de watersport” volgt nieuwe berichtgeving over de gevolgen van het Coronavirus voor de watersport. De komende periode vind je in dit dossier regelmatig updates en links naar berichgeving van gespecialiseerde instanties.

De afgekondigde maatregelen, zijn ons inziens passend om de verspreiding van het virus in ons land waar mogelijk in te dammen of te vertragen.

Als bestuur van de WV Ouderkerkerplas hebben wij daarom ook besloten om de Algemene Ledenvergadering op woensdag 18 maart 2020 te verdagen.

In lijn met de richtlijnen van de overheid zullen wij op 31 maart de situatie opnieuw bekijken en wanneer mogelijk een nieuwe datum plannen.

We houden jullie op de hoogte.

Voor nu een goede gezondheid toegewenst aan iedereen.

 

Het Bestuur.