Clubkampioenschappen, foildemo's en pizza

Geplaatst op 10-08-2021  -  Categorie: Clubactiviteiten  -  Auteur:

We zijn ontzettend blij dat wij, dankzij de veruimmingen in het corona beleid, dit jaar weer onze enige echte WVOP Clubkampioenschappen kunnen organiseren. Dit jaar worden de Clubkampioenschappen met spectaculaire foildemo's gecombineerd. Dit wil je écht niet missen!

Foilen is dé nieuwe manier van watersport beleven. Je scheert met topsnelheden tot wel een meter boven het water. Alsof je vliegt! 

Op zaterdag 11 september komen Team Dutchsail en F-1 naar de WV Ouderkerkerplas om daar samen met onze eigen surftoppers een aantal weergaloze demonstraties te verzorgen. En in sommige gevallen kun je het zelfs meedoen!

Gedurende de gehele dag zullen er om en om in een aantal blokken clubwedstrijden worden gevaren en foil demonstraties worden verzorgd. We sluiten feestelijk af met de prijsuitreiking en pizza's. Ook als niet meedoet, ben je natuurlijk van harte welkom als toeschouwer.

Binnenkort kun je je inschrijven voor de clubkampioenschappen (€ 5,- jeugd, € 20,- volwassenen) en aanmelden voor de pizza (8,-), zo weten wij op hoeveel mensen wij ongeveer mogen rekenen en kunnen we voor de wedstrijden een goede planning maken. Hou de communicatie hierover op de website, facebook en instagram in de gaten. Ook zal er nog een nieuwsbrief verschijnen.

De verschuldigde bedragen voor deelname aan de Clubkampioenschappen en de pizza zijn op de dag zelf ter plaatse te voldoen per pin.

Tijdens de dag zal er rekening worden gehouden met de geldende corona maatregelen.

Hou voor meer informatie de webpagina in de gaten.