Klusweekend en vrijwilligersborrel 2 & 3 november

Geplaatst op 06-10-2019  -  Categorie: Clubactiviteiten

Over een paar weken, op maandag 28 oktober zal de plas voor weer sluiten en maken wij plaats voor de overwinterende smienten. Daarmee komt onze vereniging ook in een lichte wintersluimer terecht. Om in een goed gespreid en warm bedje te kunnen overwinteren, organiseren we op zaterdag 2 en zondag 3 november weer een klusweekend. Dit weekend gaan we alles controleren, opruimen, schoonmaken en winterklaar maken.

Wij hopen jullie dat weekend in groten getale te treffen om je bijdrage te leveren. Vloot, gebouw of terrein. Daar waar jouw passie, interesse of talent ligt, hebben we een klus voor je. Meld je hier aan voor het klussen.

Zaterdag sluiten we af met een bescheiden borrel. Zondag pakken we grootser uit, dan willen we aan het einde dag onze erkenning en dank betuigen aan ALLE VRIJWILLIGERS die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet voor de WV Ouderkerkerplas. Dus ook als je niet kan klussen, ben je als vrijwilliger van harte uitgenodigd voor de borrel om 16.00u. Meld je hier aan voor de vrijwilligersborrel op zondag 3 november.