Surflessen

surfen voor de wind

WVOP organiseert het voorjaar van 2024 een reeks surflessen voor beginners (nooit eerder gesurft) en licht gevorderden (kan windsurfen met lichte wind).

De lessen zijn op woensdagen in de avond en starten op 15 mei 2024. In een kleine groep (maximaal 6 personen) wordt de basis onderwezen en kan ieder in zijn/haar eigen tempo voortgang boeken.
De minimum leeftijd voor de surflessen is 10 jaar.

Je schrijft je in voor de hele reeks van 5 lessen. Het is niet mogelijk om losse lessen te boeken. De lessenreeks kost  €150,-

Inschrijven voor deze lessen? Dit kan per 15 april v.a. 9:00 uur door onderaan de pagina op de activiteit  te klikken. Heb je nog vragen? Mail dan naar nessel.[antispam].@wvop.nl.

Wil je ook deelnemen aan deze lessen en ben je nog geen lid? Geen probleem, Je kunt lid worden op het inschrijfformulier. Het lidmaatschap geldt voor het hele seizoen en wordt automatisch verlengd tot wederopzegging. Opzeggingen dienen te geschieden vóór 1 januari van het nieuwe lidmaatschapsjaar via eitartsinimdanedel.[antispam].@wvop.nl.

Uiterlijk één week voor aanvang van de eerste les laten wij je via e-mail weten of de cursus doorgaat en ontvang je meer informatie.

Lesdata lessenreeks surfen

1e les 2e les 3e les 4e les 5e les
15 mei 2014 22 mei 2024 29 mei 2024 5 juni 2024 19 juni 20124

Tijdstip: 18.30-21:00 uur

Andere mogelijkheden

Voor jongere kinderen adviseren we om deel te nemen aan een watersportkamp van WVOP waar kinderen ook kennis kunnen maken met windsurfen, maar niet meteen een hele cursus hoeven te doen.

Klik voor meer informatie over de watersportkampen.

Ben je een ouder die zelf kan windsurfen? Wordt dan lid en kom samen met je zoon of dochter naar WVOP om samen te windsurfen met materiaal van WVOP. We hebben zwemvesten in kleine maten en zeiltjes vanaf 2,5 m2 dus ook de kleintjes kunnen het water op!

Als je al kan windsurfen en het beginners-stadium ontgroeid bent, kun je ook in het weekend langskomen bij WVOP. Er zijn vaak meer ervaren surfers aanwezig die je altijd tips kunnen geven over welk materiaal je het best kunt gebruiken en tips voor je windsurftechniek. De Ouderkerkerplas is niet zo groot en je kunt dus altijd terugkomen naar de kant.

Klik voor meer informatie over het lidmaatschap.

inschrijven windsurflessen

2024 Activiteit
15 mei
woensdag
18:30 tot
21:00
surflessen woensdagavond
WVOP