Surflessen

surfen voor de wind

WVOP organiseert het voorjaar van 2023 een reeks surflessen voor beginners (nooit eerder gesurft) en licht gevorderden (kan windsurfen met lichte wind).

De lessen zijn op zondagmiddag van 13 tot 16 uur en starten op 21 mei. In een kleine groep (maximaal 6 personen) wordt de basis onderwezen en kan ieder in zijn/haar eigen tempo voortgang boeken.
De minimum leeftijd voor de surflessen is 10 jaar.

Je schrijft je in voor de hele reeks van 5 lessen. Het is niet mogelijk om losse lessen te boeken. De lessenreeks kost €150,-

Inschrijven voor deze lessen?Dit kan per 15 april door hieronder op de button voor het inschrijfformulier te klikken. Heb je nog vragen? Mail dan naar nessel.[antispam].@wvop.nl.

Wil je ook deelnemen aan deze lessen en ben je nog geen lid? Geen probleem, Je kunt lid worden op het inschrijfformulier. Het lidmaatschap geldt voor het hele seizoen en wordt automatisch verlengd tot wederopzegging. Opzeggingen dienen te geschieden vóór 1 januari van het nieuwe lidmaatschapsjaar via eitartsinimdanedel.[antispam].@wvop.nl.

Uiterlijk één week voor aanvang van de eerste les laten wij je via e-mail weten of de cursus doorgaat en ontvang je meer informatie.

Lesdata lessenreeks surfen

1e les 2e les 3e les 4e les 5e les reserve*
21 mei 2023 28 mei 2023 11 juni 2023 18 juni 2023 2 juli 2023 9 juli 2023

* Enkel indien de les een keer niet door kan gaan door overmacht i.v.m. ziekte van instructeurs of extreme weersomstandigheden kan besloten worden deze te verplaatsen naar de reservedatum. 


Inschrijven Surflessen

Andere mogelijkheden

Voor jongere kinderen adviseren we om deel te nemen aan een watersportkamp van WVOP waar kinderen ook kennis kunnen maken met windsurfen, maar niet meteen een hele cursus hoeven te doen.

Klik voor meer informatie over de watersportkampen.

Ben je een ouder die zelf kan windsurfen? Wordt dan lid en kom samen met je zoon of dochter naar WVOP om samen te windsurfen met materiaal van WVOP. We hebben zwemvesten in kleine maten en zeiltjes vanaf 2,5 m2 dus ook de kleintjes kunnen het water op!

Als je al kan windsurfen en het beginners-stadium ontgroeid bent, kun je ook in het weekend langskomen bij WVOP. Er zijn vaak meer ervaren surfers aanwezig die je altijd tips kunnen geven over welk materiaal je het best kunt gebruiken en tips voor je windsurftechniek. De Ouderkerkerplas is niet zo groot en je kunt dus altijd terugkomen naar de kant.

Klik voor meer informatie over het lidmaatschap.