Info Surfen


Voor zowel jeugdigen en volwassenen als beginners en gevorderden, biedt WV Ouderkerkerplas vele surfmogelijkheden. Hieronder een overzicht van al onze activiteiten en faciliteiten rond surfen:

Surflessen jeugd

Voor de jeugd zijn er een aantal planken en zeilen aanwezig op de vereniging. Als je al zelfstandig een plank op kunt tuigen en kunt varen met een surfplank, kun je een van onze planken gebruiken om verder te oefenen.

Graag hadden we dit jaar weer cursussen aangeboden. Om dit te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar betrokken (aankomende) leden die onze surfafdeling een nieuwe impuls kunnen geven op lesgebied. Ook zijn wij op zoek naar instructeurs die zowel aan kinderen en volwassenen les kunnen geven.

Herken je je in bovenstaande en wil je je graag inzetten voor het surfen op de WVOP? Neem dan contact met ons op via ofni.[antispam].@wvop.nl 

Surflessen volwassenen

Voor volwassen met enige ervaring hebben wij eveneens surfmateriaal beschikbaar. Ook bekijken wij de mogelijheid om een vaste surfavond in te voeren waarop surfers met elkaar de plas op kunnen gaan en van elkaar en ervaren surfers kunnen leren.

Zodra wij hier meer informatie over hebben, zullen wij dit bekend maken.

We zijn blij dat we dit najaar één cursus kunnen bieden op de zaterdagmiddag van 14.00-17.00. Er is beperkt plaats. Mocht de cursus vol zijn, dan kun je je inschrijven voor de wachtlijst. Bij het vrijkomen van een plaats wordt je automatisch geplaatst en zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Heb je geen interesse meer, schrijf je dan uit voor de wachtlijst.

De cursus is geschikt voor beginners en licht gevorderden.

Voor inschrijven en meer informatie: klik hier

Graag hadden we meer cursussen aangeboden. Om dit te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar betrokken (aankomende) leden die onze surfafdeling een nieuwe impuls kunnen geven op lesgebied. Ook zijn wij op zoek naar instructeurs die zowel aan kinderen en volwassenen les kunnen geven.

Herken je je in bovenstaande en wil je je graag inzetten voor het surfen op de WVOP? Neem dan contact met ons op via ofni.[antispam].@wvop.nl 

Surfplanken vereniging

Zowel jeugd als volwassenen die lid zijn kunnen onder bepaalde voorwaarden gedurende het seizoen gebruik maken van de aanwezige surfplanken van de vereniging.
Klik hier voor de voorwaarden.

Clubkampioenschappen

Jaarlijks organiseert de vereniging aan het einde van het voorseizoen de clubwedstrijden in verschillende klassen. Hieraan kunnen alle leden, zowel jeugd, volwassenen, beginners en gevorderden deelnemen.
Klik hier voor meer info.

Surfevenementen

Door de surfers binnen de vereniging worden regelmatig uitstapjes gepland naar andere surflocaties of deelgenomen aan surfevenementen in het land.

Stalling eigen surfplank

Voor leden die een eigen surfplank hebben, bestaat er de mogelijkheid om deze te stallen in de loods.
Klik hier voor meer informatie.

Lidmaatschap

Enthousiast geworden?  Wil jij ook gaan zeilen bij WV Ouderkerkerplas? Word dan lid van onze vereniging! Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Surfles gegeven vanaf steiger
Surfles op surfsimulator
img-6564