12 mei open dag en clinics

 

Op zondag 12 mei organiseert is Watersportvereniging Ouderkerkerplas een open dag en is iedereen welkom. Ben je nieuwsgierig of de club iets voor jou is? Hou je van zeilen of windsurfen? Willen de kinderen leren zeilen? Misschien ben je nieuwsgierig naar het freediven op de plas? 

Kom zondag 12 mei vanaf 9:30 uur langs om te kijken wat de club jou te bieden heeft. 
Er zijn leden en intructeurs aanwezig om je vragen te beantwoorden en te vertellen wat de mogelijkheden zijn. 

Jeugdclinics 
In de ochtend van 10-12 uur en in de middag van 13 tot 15 uur kunnen kinderen vanaf 7 of 8 jaar tot 13 jaar mee doen met clinics om te ervaren hoe het is om in een Optimist, of voor de grotere kinderen de Laser Pico, het water op te gaan. 
Om in te schrijven, klik hier.


open-dag-1
clinic-3
clinic-1
valk-1
clinic-5


De plas op

Voor de volwassenen en oudere jeugd bestaat de mogelijkheid om, indien je enige ervaring hebt met zeilen of windsurfen, één van onze Laser Pico's, Laser Standaards, of windsurfset's uit te proberen op de ouderkerkerplas. Ook ligt de Valk, een kielboot, klaar om een rondje mee te varen op de plas. 


Freedivers

Ook voor informatie over het freediven ben je van harte welkom. 

freediven parool_1

 

Wedstrijd Laserklasse
In de middag rond 15:00 uur zullen de volwassen zeilers wedstrijden varen in de Laserklasse en kun je dit spectakel meemaken onder het genot van een drankje op het balkon van het clubhuis. 
Voor meer informatie klik hier.

laser-3
laser-1
laser-2